Press the button and be introduced to a new random company!

Introduce me >

Social media

facebook   Follow us on Twitter

Coverage

G5 Entertainment

G5 Entertainment

G5 Entertainment: Preliminära försäljningssiffror januari-mars 2014

08:08 / 2 April 2014 G5 Entertainment Press release

Baserat på tillgängliga försäljningssiffror för perioden januari till mars 2014 så prognosticerar G5 rekordhöga kvartalsintäkter* om 40 MSEK, vilket motsvarar en försäljningstillväxt om 45% jämfört med motsvarande kvartal 2013. Som tidigare kommunicerats i bokslutskommunikén för 2013, så förutser ledningen att första kvartalet kommer att vara lönsamt och kassaflödespositivt.

Koncernens utvecklingsverksamhet i Kharkov, Ukraina, bedriver sin verksamhet som vanligt och har inte påverkats den senaste tidens händelser. I enlighet med vad som kommunicerats i bokslutskommunikén så lagrar G5 alla IP-rättigheter och gör backup på affärskritisk mjukvara och annan materiel utanför Ukraina, och sänder endast likvida medel till dotterbolagen i Ukraina och i andra länder vid behov.

* G5 rapporterar intäkter netto, exklusive avgifter till de digitala butikerna som distribuerar koncernens spel. Dessa avgifter kan uppgå till 30% av slutanvändarpriset.

Koncernens delårsrapport för perioden januari-mars 2014 kommer att publiceras den 15 maj 2014.

Mer information om bolaget finns på www.g5e.se/corporate.

Ytterligare frågor:Vlad Suglobov, CEO, investor@g5e.com
Odd Bolin, CFO, +46 70 428 3173

Om G5 Entertainment AB (publ)

G5 Entertainment AB är en utvecklare och förläggare av förstklassiga nedladdningsbara spel för iOS, Android, Kindle Fire, Mac och Windows 8-enheter. G5 utvecklar och publicerar spel som är familjevänliga, lätt att lära, och riktar sig till en bred publik av erfarna och oerfarna spelare. G5 äger ett antal populära spel titlar som The Secret Society, Virtual City, Special Enquiry Detail, Supermarket Mania, Stand O 'Food, och Mahjongg Artifacts, och arbetar med att utveckla nya spel och lansera etablerade spel till nya spelplattformar.

Show as PDF

Aktietorget

This information was distributed by Aktietorget http://www.aktietorget.se/