Press the button and be introduced to a new random company!

Introduce me >

Social media

facebook   Follow us on Twitter

Coverage

G5 Entertainment

G5 Entertainment

Tvisten med MyTona LLC löst

16:10 / 21 December 2017 G5 Entertainment Press release

De tvister som gett upphov till en stämningsansökan som väntat på rättegång hos Superior Court for the State of California, Orange County Superior Court dokumentnummer 30-2017-00896250-CU-BC-CJC, har lösts. Den ursprungliga stämningen lämnades in i Orange County, Kalifornien den 10e januari 2017. Parterna har genom förlikning gått med på att avvisa sina respektive krav i stämningen och G5 förvärvar alla rättigheter till spelet "The Secret Society" för alla plattformar. Förvärvet sker mot en kontantbetalning samt en rörlig del baserat på intäkterna från spelet, betalningarna kommer ske under det följande året. G5 kommer ta över all support och vidareutveckling av spelet. G5 uppskattar att den totala ersättningen som ska betalas till MyTona kan uppgå till 6,5 MUSD, eller mer beroende på spelets utveckling. G5 förväntar sig att förvärvet kommer att finansieras av bolagets kassareserver och framtida kassaflöde.

G5:s VD, Vlad Suglobov, säger: "The Secret Society har en speciell plats i vår katalog och vi är glada att nu se det bland våra helägda spel. Det är ett av våra spel som har genererat över 100 miljoner dollar i intäkter under sin livstid. Spelet har en lojal spelarbas och efter 5 år på marknaden går spelet fortfarande starkt och är ett av de bästa spelen i vår portfölj. Vi tror att spelet har en fortsatt förbättringspotential och vi sätter nu ihop det team som kommer tilldelas uppgiften att ta The Secret Society till nästa nivå."

Denna information är sådan som G5 Entertainment AB är skyldigt att offentliggöra enligt EU:s marknadsmissbruksförordning och lagen om värdepappersmarknaden. Informationen lämnades, genom ovanstående kontaktpersons försorg, för offentliggörande den 21 dec 2017, klockan 16:10.

Om G5 Entertainment
G5 Entertainment AB är en utvecklare och förläggare av högkvalitativa free-to-play spel för iOS, Android, Kindle Fire och enheter som drivs av Windows. G5 utvecklar och publicerar spel som är familjevänliga, lätta att lära, och riktar sig till en bred publik av erfarna och oerfarna spelare. G5:s spelportfölj inkluderar ett antal populära titlar som Mahjong Journey®, Survivors: the Quest®, Hidden City®, och The Secret Society®. G5 Entertainment AB är noterat på Nasdaq Stockholm sedan 2014.

Show as PDF

Show original from Cision

Cision

This information was distributed by Cision http://www.cisionwire.se/