Press the button and be introduced to a new random company!

Introduce me >

Social media

facebook   Follow us on Twitter

Coverage

G5 Entertainment

G5 Entertainment

G5 Entertainment AB: G5 lanserar det nya match-3 spelet Jewels of Rome för global förhandsbeställning

08:30 / 14 May 2019 G5 Entertainment Press release

G5 Entertainment meddelar att det nya match-3 spelet Jewels of Rome sedan gårdagen är tillgängligt för förhandsbeställning genom Apple App Store. 

Spelet innehåller hundratals nivåer vilka syftar till att återställa en tidigare välmående bosättning i ett avlägset hörn av det romerska riket. Spelet är enkelt att förstå men utmanande att behärska. De olika match-3-mekanikerna ger spelarna en ny och spännande upplevelse inom match-3-genren.

Som alla nyutvecklade G5-spel kommer Jewels of Rome att ha G5 Friends-nätverket inbyggt, vilket möjliggör att spela och kommunicera med sina vänner.

Om G5 Entertainment

G5 Entertainment AB utvecklar och förlägger högkvalitativa free-to-play spel för smartphones och tablets som är familjevänliga, lätta att lära, och riktar sig till en bred publik av erfarna och oerfarna spelare. Koncernen publicerar sina spel genom Apple, Google, Amazon och Windows applikationsbutiker. G5:s spelportfölj inkluderar ett antal populära titlar som Hidden City®, Mahjong Journey®, Homicide Squad®, The Secret Society® och Pirates & Pearls™ . 

G5 Entertainment AB är noterat på Nasdaq Stockholm med handelssymbolen G5EN.ST. För det sjätte året i rad har G5 Entertainment blivit rankat i Deloitte Technology Fast 50.  

Mer information om bolaget finns på www.g5e.se/corporate.

Show as PDF

Show original from Cision

Cision

This information was distributed by Cision http://www.cisionwire.se/