Press the button and be introduced to a new random company!

Introduce me >

Social media

facebook   Follow us on Twitter

Coverage

G5 Entertainment

G5 Entertainment

G5 Entertainment AB: G5 Entertainment lanserar Crime Mysteries Match 3 i Kanada

16:50 / 19 May 2020 G5 Entertainment Press release

G5 Entertainment tillkännager idag lanseringen av det nya F2P-pusselspelet Crime Mysteries Match 3 som inledningsvis finns tillgängligt via Apple App Store i Kanada.

Det nya Match 3 pusselspelet innehåller pussel på tusentals olika nivåer och målet är att klara upp mordmysterier och återupprätta lag och ordning i Los Angeles. Här får spelarna både ett fängslande spel och en spännande intrig där de undersöker mystiska brott och möter spännande personer. Samtidigt som detektivkunskaperna utmanas när spelarna får genomföra svåra mordplatsundersökningar och knäcka svårlösta fall, kan de njuta av fantastisk grafik och av scenerier och landmärken med inspiration från Los Angeles.

Precis som i alla nyutvecklade spel från G5 är nätverket G5 Friends, som gör det möjligt för alla spelare att spela tillsammans med sina vänner, redan från början integrerat i Crime Mysteries Match 3.

Om G5 Entertainment

G5 Entertainment AB utvecklar och förlägger högkvalitativa free-to-play spel för smartphones och tablets som är familjevänliga, lätta att lära, och riktar sig till en bred publik av erfarna och oerfarna spelare. Koncernen publicerar sina spel genom Apple, Google, Amazon och Windows applikationsbutiker. G5:s spelportfölj inkluderar ett antal populära titlar som Jewels of Rome®, Hidden City®, Mahjong Journey®, Homicide Squad®, The Secret Society® och Wordplay: Exercise your brain™.

G5 Entertainment AB är noterat på Nasdaq Stockholm med handelssymbolen G5EN.ST. För det sjätte året i rad har G5 Entertainment blivit rankat i Deloitte Technology Fast 50.  

Mer information om G5 Entertainment finns på www.g5e.se/corporate.

Show as PDF

Show original from Cision

Cision

This information was distributed by Cision http://www.cisionwire.se/