Press the button and be introduced to a new random company!

Introduce me >

Social media

facebook   Follow us on Twitter

Coverage

G5 Entertainment

G5 Entertainment

G5 Entertainment AB: G5 Entertainment lanserar Jewels of Egypt: Match Game

12:15 / 5 June 2020 G5 Entertainment Press release

G5 Entertainment tillkännager idag lanseringen av sitt nya F2P Match-3 pusselspel Jewels of Egypt, som nu finns tillgängligt via Apple App Store, Amazon Appstore, Google Play och Microsoft Windows Store.   

I Jewels of Egypt får spelarna resa tillbaka i tiden till de gamla bosättningarna vid Nilens delta för att hjälpa farao att återställa och bygga ett egyptiskt imperium med ståtliga pyramider, tempel, palats och obelisker. I en unik kombination av utmaningar när det gäller stadsuppbyggnad och Match-3, får spelarna njuta av ett äventyr fullt av intriger, historiska händelser, berättelser och myter inspirerat av den färgglada och livliga miljön i det antika Egypten.

Som i alla nyutvecklade spel från G5 är nätverket G5 Friends, som gör det möjligt att spela tillsammans med vänner, integrerat i Jewels of Egypt redan från start.

Om G5 Entertainment

G5 Entertainment AB utvecklar och förlägger högkvalitativa free-to-play spel för smartphones och tablets som är familjevänliga, lätta att lära, och riktar sig till en bred publik av erfarna och oerfarna spelare. Koncernen publicerar sina spel genom Apple, Google, Amazon och Windows applikationsbutiker. G5:s spelportfölj inkluderar ett antal populära titlar som Jewels of Rome®, Hidden City®, Mahjong Journey®, Homicide Squad®, The Secret Society® och Wordplay: Exercise your brain™.

G5 Entertainment AB är noterat på Nasdaq Stockholm med handelssymbolen G5EN.ST. För det sjätte året i rad har G5 Entertainment blivit rankat i Deloitte Technology Fast 50.  

Mer information om G5 Entertainment finns på http://www.g5e.com/corporate

Show as PDF

Show original from Cision

Cision

This information was distributed by Cision http://www.cisionwire.se/