Press the button and be introduced to a new random company!

Introduce me >

Social media

facebook   Follow us on Twitter

Coverage

Hanza

Hanza

Hanza Holding AB: HANZA vinner uppdrag från Njord Clean Air

09:15 / 2 July 2021 Hanza Press release

HANZA Holding AB (publ) har tecknat ett avtal med Njord för komplett tillverkning av luftrenare. Produktionen kommer att ske i HANZAs svenska tillverkningskluster och den initiala ordern uppgår till cirka 12 MSEK.

Njord Clean Air utvecklar och marknadsför industriella luftrenare för kommersiella miljöer såsom lager, industri, handel och kontor. Njord har valt HANZA till produktionspartner då bolaget har den kompetens och de teknologier som krävs för att tillverka hela produkten, nära kundens slutmarknad.

"Då Njord ser en ökad efterfrågan och betydande tillväxt är det viktigt att hitta rätt partner för hela värdekedjan inom tillverkning, montering, sourcing, utveckling, och logistik. Efter en omfattande och noggrann process har vi valt HANZA som partner eftersom de kan erbjuda oss en överlägsen totallösning för vår produkt", säger Peter Krantz, CEO Njord.

"Vi är mycket glada att Njord har valt HANZA som sin partner. Med vårt 'All you need is one'-koncept kan vi erbjuda tillverkning av hela produkten i Sverige och vi kommer även att vara en strategisk tillverkningspartner för Njord under deras expansion", säger Veronica Svensson, försäljningschef i HANZAs tillverkningskluster i Sverige.

Leveranser kommer att påbörjas under det tredje kvartalet 2021.

Om HANZA:

HANZA är ett globalt kunskaps- och tillverkningsföretag som moderniserar och effektiviserar tillverkningsindustrin. Genom rådgivning om leverantörskedjor och med egna  fabriker grupperade i regionala tillverkningskluster, skapar vi stabilare leveranser, ökad lönsamhet och en miljövänlig tillverkningsprocess för våra kunder.
HANZA grundades år 2008 och omsätter sedan 2019 över 2 miljarder kronor. Bolaget har egna produktionsenheter i sju länder; Sverige, Finland, Tyskland, Estland, Polen, Tjeckien och Kina.
Bland HANZAs uppdragsgivare finns ledande produktbolag som ABB, Epiroc, GE, Getinge,
Oerlikon, SAAB och Siemens.
HANZA är noterat på Nasdaq Stockholms huvudlista.

För mer information: www.hanza.com

Show as PDF

Show original from Cision

Cision

This information was distributed by Cision http://www.cisionwire.se/