Press the button and be introduced to a new random company!

Introduce me >

Social media

facebook   Follow us on Twitter

Coverage

INVISIO Communications

INVISIO Communications

INVISIO Communications AB: INVISIO vinner upphandling till tysk polisstyrka tillsammans med partnern IMTRADEX

10:00 / 30 April 2019 INVISIO Communications Press release

INVISIO har vunnit en upphandling av kommunikationsutrustning från en regional polisstyrka i Tyskland tillsammans med partnern IMTRADEX. Upphandlingen är ett genombrott i Tyskland med polismyndighetskunder och kan betraktas som en referens för andra tyska statliga polisstyrkor. Kontraktsvärdet uppgår till under 10 MSEK.

Den vunna upphandlingen i Tyskland är ännu en viktig referens för INVISIO i förhållande till den pågående moderniseringen av kommunikationsutrustning som sker globalt inom försvars- och säkerhetssektorn. INVISIOs system stämmer väl in på initiativen genom att säkerställa ett gott hörselskydd samtidigt som användaren kan kommunicera med bevarad situationsmedvetenhet i extrema miljöer.

"Det är ett genombrott för INVISIO att vi vinner upphandlingen i Tyskland inom området polisstyrkor. Vi anser att detta bara är början för oss och kan fungera som referens för många andra tyska statliga polisenheter. Vi har under de senaste åren byggt upp ett mycket starkt partnersamarbete med IMTRADEX i Tyskland och gjort betydliga investeringar i försäljnings- och marknadsaktiviteter tillsammans med dem. Detta börjar nu visa resultat, säger Lars Højgård Hansen, VD för INVISIO.

"Vi är väldigt nöjda över att ha vunnit vår första stora upphandling inom polismyndigheter. Detta är ett genombrott för oss och INVISIO i Tyskland med en enastående produkt. Genom denna referens kommer vi att få ännu bättre fäste på den tyska marknaden. Våra investeringar och de senaste årens uppbyggda förtroende för produkterna har nu lett fram till den första framgångsrika upphandlingen. Vi är mycket tacksamma för vårt starka samarbete med INVISIO och ser fram emot att arbeta med kommande projekt som kombinerar INVISIOs avancerade kommunikationsprodukter med IMTRADEXs marknadsexpertis", säger Ralf Kudernak, VD för IMTRADEX. 

För mer information, vänligen kontakta:
Lars Højgård Hansen, CEO, INVISIO Communications
Mobil: + 45 53 72 7722 | E-mail: lhh@invisio.com
 

Om INVISIO Communications AB (publ)
INVISIO utvecklar och säljer avancerade kommunikationssystem som gör det möjligt för yrkesgrupper i bullriga och uppdragskritiska miljöer att kommunicera, skydda sin hörsel och arbeta effektivt. Bolaget kombinerar specialistkunskaper i akustik och hörsel med ett brett ingenjörskunnande inom bland annat mjukvara, materialteknik och integration. Försäljningen sker via ett globalt nätverk av partners samt via huvudkontoret i Köpenhamn och försäljningskontoren i USA, Frankrike och Italien. INVISIO har säte i Stockholm, Sverige och är noterat på Nasdaq Stockholm (IVSO). Mer information finns på företagets webbplats www.invisio.com. 

Show as PDF

Show original from Cision

Cision

This information was distributed by Cision http://www.cisionwire.se/