Press the button and be introduced to a new random company!

Introduce me >

Social media

facebook   Follow us on Twitter

Coverage

Moment Group

Moment Group

2Entertain underhåller på Fritidsresors Blue Village-anläggningar – ordervärde 25 MSEK

08:48 / 15 November 2007 Moment Group Press release

Nöjesproducenten 2Entertain AB (publ) och Fritidsresegruppen i Norden har tecknat ett nytt avtal om fortsatt samarbete avseende showunderhållning på Fritidsresors samtliga Blue Village-anläggningar. Fritidsresors Blue Village-anläggningar, har med 2Entertains underhållningskoncepet, fått en mycket god gästrespons under det gångna året. 2Entertain ska därför fortsätta att utveckla de olika delarna av konceptet, inklusive succén med Show-school för ungdomar mellan 11 och 15 år. Avtalet sträcker sig över perioden oktober 2008-april 2009. Det totala ordervärdet är ca 25 MSEK.

Totalt rör det sig om tolv anläggningar på bland annat Kanarieöarna, Mallorca och Cypern, samt i Turkiet och Thailand.

– Samarbetet har utvecklats väldigt positivt under de två år som vi ansvarat för underhållningen på Blue Village-anläggningarna. Vi förfinar nu delar i konceptet och den långa avtalstiden gör att vi nu kan planera hela verksamheten på ett optimalt sätt. Under sommaren har vi testat ett helt nytt koncept med Show-school för ungdomar i yngre tonåren. Responsen har varit så bra att Fritidsresor nu kommer erbjuda detta koncept på alla Blue Village anläggningar sommaren 2008. Vi är naturligtvis mycket stolta över förnyat förtroende från Fritidsresor att utveckla deras erbjudande hela 2008 och in i 2009, säger Ulf Mazur, vd 2Entertain.

2Entertains affärsområde med försäljning till företag, har utvecklats mycket starkt de senaste åren med flera långsiktiga stora uppdrag. Samarbetet med Fritidsresor är ett av de största och kommer att engagera cirka 70 artister.

- Vår underhållningssatsning tillsammans med 2Entertain har slagit väldigt väl ut och är mycket populär bland våra gäster. Detta vinnande koncept förfinar och utvecklar vi nu gemensamt kommande säsonger. Det är extra rolig att kunna erbjuda en proffsig Show-school för de yngre resenärerna, med tanke på populära TV-program som exempelvis Idol, säger Christian Clemens, operativ direktör på Fritidsresegruppen.


För ytterligare information, kontakta: Ulf Mazur, vd 2Entertain AB (publ) tfn 0346-714 712 alt 0706-47 61 27 Jim Hofverberg, Fritidsresegruppen, tfn 0739-88 84 79, www.fritidsresor.se Bilder för fri publicering: www.2entertain.com

2Entertains kärnverksamhet är att på ett lönsamt sätt initiera, producera, marknadsföra och sälja kvalitativ underhållning till en bred publik på olika mötesplatser. Verksamheten bedrivs i Sverige och Norge med visionen att ständigt utveckla show OCH business. Verksamheten drivs i två dotterbolag. 2Entertain Sverige AB, som driver svenska projekt och 2Entertain Norge AS som bedriver projekten i Norge. I koncernen ingår Hansen Conference & Event, som förvärvades i november 2007 och som är ett av de ledande företagen inom konferens- och eventmarknaden i Sverige. 2Entertain är också delägare i Osloteatern Chat Noir, norska produktionsbolaget Thalia Teater AS och Oscarsteatern i Stockholm, vilken drivs tillsammans med Vicky von der Lancken. 2Entertain har kontor i Stockholm, Göteborg, Oslo och Falkenberg. Bolaget omsatte ca 250 MSEK under 2006 och har sitt säte i Falkenberg. Bolaget är noterat på First North med Remium som Certified Adviser.2Entertainaktien är Sveriges roligaste aktie att äga – både show och business!

Show as PDF