Press the button and be introduced to a new random company!

Introduce me >

Social media

facebook   Follow us on Twitter

Coverage

Moment Group

Moment Group

2Entertain erhåller order värd 144 MSEK från norska rederiet Color Line

09:41 / 17 June 2008 Moment Group Press release

2Entertain (publ), listat på First North, har erhållit en order värd ca 144 MSEK under en treårsperiod från det norska rederiet Color Line. Avtalet gäller leverans av ombordunderhållning på Color Lines fartyg Color Magic och Color Fantasy som trafikerar rutten Oslo – Kiel.

Avtalet innebär att 2Entertain skall leverera två stycken shower per kväll och fartyg, 365 dagar om året. De årliga intäkterna fördelar sig jämt mellan åren 2009-2011 och är i paritet med intäkterna för 2008.

– Jag är synnerligen tillfreds att vi får fortsatt förtroende att genomföra kvalitativa shower på Color Lines fartyg. Med ett brett och attraktivt utbud kan vi erbjuda och skräddarsy shower som passar deras önskemål och behov. Detta ger oss långsiktig stabilitet inom affärsområdet OnBoard entertainment, säger Ulf Mazur, VD för 2Entertain.

För ytterligare information: Ulf Mazur, vd 2Entertain AB (publ) tfn 0346-714 712 alt 0706-47 61 27

Besök även: www.2entertain.com

2Entertain (publ) initierar, producerar och marknadsför kvalitativ underhållning för en bred publik. I koncernen ingår svenska Hansen Conference & Event. 2Entertain är också delägare i Osloteatern Chat Noir och Oscarsteatern i Stockholm. 2Entertain med kontor i Stockholm, Göteborg, Oslo och Falkenberg är listat på First North med Remium som Certified Adviser.

Show as PDF