Press the button and be introduced to a new random company!

Introduce me >

Social media

facebook   Follow us on Twitter

Coverage

Moment Group

Moment Group

2Entertain blir delägare i Anagrams nya livesatsning

08:37 / 19 July 2010 Moment Group Press release

2Entertain AB, som ingår i koncernen 2E Group,  investerar i nöjesproduktionsbolaget Anagram Nöjesproduktion AB:s nya ej ännu officiella scenproduktion med planerad spelstart hösten 2011. Anagram Produktion AB har tidigare producerat bl a "HippHipp-gängets" film-, TV- och scenproduktioner där 2Entertain har varit med som investerare i filmproduktionen "Morgan Pålsson - världsreporter". Dessutom har Anagrams produktion "500" gästspelat på Lisebergsteatern i samarbete med 2Entertain.

- "2Entertain och Anagram har samarbetat tidigare och det har fungerat verksamhetsmässigt mycket bra, så det känns kul att ta upp tråden igen på livesidan. Från 2Entertains sida hoppas vi kunna bidra med erfarenheter från att producera för scen och på en lång spelperiod" säger Susanne Nilsson, VD 2Entertain.

-  "Det känns fantastiskt bra att ha med 2Entertain i detta. Vi har ju haft tillfälle att lära känna varandra i ett par projektsammanhang tidigare, och deras erfarenhet och kunskap är både värdefull och kompletterar vår egen på ett bra sätt. Vi ser fram emot ett roligt och givande samarbete", säger Martin Persson, VD på Anagram Produktion AB.

2Entertains investering uppgår till 1 MSEK vilket innebär ett delägande på 5%.


För ytterligare information: Susanne Nilsson, VD 2Entertain 0708-18 88 40 alt. susanne.nilsson@2entertain.com (susanne.nilsson@2entertain.com) Martin Persson, VD Anagram Produktion AB 0707-71 02 91 alt martin@anagramproduktion.se

2Entertain initierar, producerar, marknadsför och säljer kvalitativa underhållning för en bred publik på olika mötesplatser. Visionen är ständig utveckling av show & business. 2Entertain är delägare i Osloteatern Chat Noir samt Stockholmsteatrarna Oscarsteatern och China Teatern och driver Lisebergsteatern och Vallarnas friluftsteater i Falkenberg. 2Entertain med kontor i Stockholm, Göteborg, Oslo och Falkenberg är via koncernbolaget 2E Group listat på First North med Remium som Certified Adviser.