Press the button and be introduced to a new random company!

Introduce me >

Social media

facebook   Follow us on Twitter

Coverage

Moment Group

Moment Group

2Entertain: Tomas Ledin gör sin allra första krogshow, kommer till Rondo i Göteborg i höst.

10:28 / 1 March 2011 Moment Group Press release

Tomas Ledin är en av landets största artister och mesta hitmakare. Han har skapat Rocktåget, turnerat världen runt med Abba, medverkat i ANC-galan och vunnit Melodifestivalen. Men först nu gör han sin allra första föreställning på en fast scen. Hösten 2011 kommer Tomas till Rondo i Göteborg med sin Showtime. Den 22 september är det premiär.

Få artister har som Tomas Ledin gjort så stort avtryck i den svenska folksjälen med sina texter och sin musik. Med hits som I natt är jag din, Just nu, En del av mitt hjärta, Sommaren är kort och Vi är på gång, och många fler är han en våra största svenska artister. Under snart fyra decennier har han sålt 2,7 miljoner album och haft mängder med listettor. Han har hunnit med närmare 2000 konserter och setts av 2,5 miljoner personer. Trots ett aktivt turnerande, mängder av tv-uppträdanden och engagemang i olika galor, är det nu första gången han intar en krogscen

- Jag har varit uppvaktad i 20 år och hela tiden tackat nej. Först nu är förutsättningarna de rätta. Det senaste året har jag gjort grundlig research. Sett förställningar i New York, Las Vegas, Chicago, London och här i Sverige. Jag har sett det mesta av det bästa. Och naturligtvis fått en del idéer och tankar om vad jag själv skulle kunna göra på en fast scen. I det erbjudande jag fått finns de rätta förutsättningarna för att göra något som är artistiskt intressant och utmanande, som lockar mig. Rätt människor, rätt scen och den modernaste tekniken. Helt enkelt spektakulära produktionsmöjligheter. Jag har tackat ja för att det ska bli otroligt roligt. Längtar redan till premiären.

I Showtime, bjuder Tomas på en festkväll i lyxformat med många hits, mycket nostalgi och en hel del överraskningar.

- Tomas Ledin är Sveriges pop och rockkung och mycket folkkär. Att han nu presenterar sin låtskatt i ett krogshowformat tror vi passar hans trogna publik väldigt bra samtidigt som showen kan locka ny publik. Det är en önskedröm för oss att även få visa en ny sida av Tomas, säger Bosse Andersson, på 2Entertain, som producerar showen tillsammans med Vicky Nöjesproduktion och Live Nation. För regi står Edward af Sillén.

Showtime spelar onsdag till lördag under hösten 2011, med premiär torsdagen den 22 september. 

Biljetterna släpps till allmänheten tisdagen den 22 mars.


För mer information: Bosse Andersson, producent 2Entertain, 0705-517 003 alt.bosse.andersson@2entertain.com (bosse.andersson@2entertain.com)  Presskontakt: Rickard Werecki, Westin Promotion, 0708-543 864 alt. rickard@westinpromotion.com Pressbilder för fri publicering: www.liseberg.se (http://www.liseberg.se/) samt www.2entertain.com (http://www.2entertain.com/)  

Pressmeddelande från 2Entertain - Part of 2E Group AB (publ)