Press the button and be introduced to a new random company!

Introduce me >

Social media

facebook   Follow us on Twitter

Coverage

Moment Group

Moment Group

Hansen satsar

09:35 / 26 October 2012 Moment Group Press release

Hansen har en trygg position som en av de ledande aktörerna inom eventbranschen. Nu förstärks organisationen med ytterligare fyra kompetenser inom möteskommunikation.

Vi agerar i en snabbföränderlig bransch där kunden hela tiden utmanar oss att ligga i framkant. För att bli ännu skickligare på att förstå och tolka våra uppdragsgivares strategier och bära ut dem genom mötet, rekryterar vi nu ytterligare fyra specialister inom möteskommunikation, säger Niclas Linnér vd på Hansen.

Vi har under en tid haft ögonen på Josefine, Niclas, David och Per och är nu stolta och glada för att de ingår i vårt team. Alla fyra har en gedigen bakgrund med spetskompetens inom specifika områden, fortsätter Niclas Linner.

Niclas Rahm, Creative Director Kommer närmast från Ladies Night där han varit sponsor- och marknadsansvarig. Har tidigare varit konceptutvecklare på Stureplansgruppen, eventchef på TV4gruppen samt drivit egen PR- och eventbyrå. David Berg, Content Manager Har under tio års tid arbetat inom kommunikationsbranschen, senast på Silverbullet Film som Account Director. Har tidigare varit Sales Director på reklambyrån Wonderbrand i Göteborg. Josefine Jonsson, Senior Project Manager Har en bakgrund som journalist och har tidigare arbetat som reporter på bland annat Fox News. Har drivit eventbyrå med inriktning på motivationsprogram och events integrerade i marknadskommunikation och säljstrategier.

Per Norin, Marketing Manager Plockades från Handelshögskolan i Göteborg och anställdes som Hansens första trainee i februari 2011 och har nu tagit över marknadsansvaret.

För mer information kontakta: Niclas Linnér, vd Hansen Event & Conference, 0733 46 57 57, Per Norin, Marketing Manager, Hansen Event & Conference, 070 282 06 10

Om Hansen Hansen är en av de ledande aktörerna inom eventbranschen med fokus på tre affärsområden Mega Event, Event Marketing och Travel & Conference. Några av de större uppdrag som Hansen genomfört under 2012 är Volvo Ocean Race, Oriflame Global Gold Conference, Whitedagarna för White Arkitekter, SAAB Group 75 års jubileum samt lanseringen av Volvo V40 för Volvo Cars. Hansen grundades 1989 och har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö och Växjö. Sedan 2007 ingår företaget i 2E Group.

2E Group, Nordens ledande upplevelsekoncern, initierar, producerar och marknadsför levande underhållning och möten för en bred publik. I koncernen ingår 2Entertain, Hansen Event & Conference samt Wallmans Nöjen. Med 13 egna arenor och innehållet som utgångspunkt skapar 2E Group upplevelser för mer än 1,5  miljoner gäster varje år. 2E Group AB (publ) med kontor i Stockholm, Göteborg, Oslo, Malmö, Växjö och Falkenberg är listat på First North med Remium som Certified Adviser.Denna information skickades av Cision www.cisionwire.se
http://feed.ne.cision.com/client/waymaker1//Commands/File.aspx?id=1835904

Följande filer finns att ladda ned:
http://feed.ne.cision.com/client/waymaker1//Commands/File.aspx?id=1835905

Show as PDF