Press the button and be introduced to a new random company!

Introduce me >

Social media

facebook   Follow us on Twitter

Coverage

Moment Group

Moment Group

SHOWTIC.se, en del av 2E Group (publ)

12:10 / 25 October 2012 Moment Group Press release

Showticsuperweekend

SHOWTIC.se låter 30 personer testa sin uthållighet på Showticsuperweekend!

Showticsuperweekend är en intensiv underhållningshelg fylld med några av Sveriges bästa artister, musikaler och shower. SHOWTIC.se står bakom arrangemanget där 15 vinnare får uppleva det bästa Stockholm har att erbjuda tillsammans med varsin vän.

– Vi fyller 48 timmar med några av våra största akter. Det är en riktigt underhållande vinst, så det gäller att ladda show- & partybatterierna i god tid, säger Benny Karlsson på Showtic.

Tomas Ledin på Cirkus, After Dark på Hamburger Börs, Dirty Dancing på China Teatern och Julshow på Wallmans. Det är några av de akter vinnarna av Showticsuperweekend kommer att uppleva under sina 48 timmar i Stockholm.

För att deltagarna inte ska slita ut sig allt för snabbt kommer SHOWTIC.se att inackordera vinnarna på ett bekvämt hotell i centrala Stockholm där de kan vila ut mellan föreställningarna. Den som inte vill sova bort helgens sena timmar kommer att kunna dansa till gryningen på nattklubben Golden Hits eller på nya Lola@Wallmans.

För att haffa en plats på den unika helgen gäller det att kunna sin underhållning. Tävlar gör man nämligen genom att fylla i luckorna i låttexterna från helgens olika föreställningar på SHOWTIC.se.

De 15 personer som får flest rätt på kortast möjliga tid vinner en plats till Showticsuper-weekend 14-16 december tillsammans med en vän.

– Det kommer att bli en helt fantastisk och fullkomligt galen helg, konstaterar Benny Karlsson.

För ytterligare information kontakta:

Benny Karlsson, Chef affärsutveckling, 2E Group AB (publ) Telefon: 070-180 90 98 alternativt mail:

Besök även: www.showtic.se och www.2egroup.se

2E Group, Nordens ledande upplevelsekoncern, initierar, producerar och marknadsför levande underhållning och möten för en bred publik. I koncernen ingår 2Entertain, Hansen Event & Conference samt Wallmans Nöjen. Med 13 egna arenor och innehållet som utgångspunkt skapar 2E Group upplevelser för mer än 1,5  miljoner gäster varje år. 2E Group AB (publ) med kontor i Stockholm, Göteborg, Oslo, Malmö, Växjö och Falkenberg är listat på First North med Remium som Certified Adviser.Denna information skickades av Cision www.cisionwire.se
http://feed.ne.cision.com/client/waymaker1//Commands/File.aspx?id=1833714

Följande filer finns att ladda ned:
http://feed.ne.cision.com/client/waymaker1//Commands/File.aspx?id=1833715

Show as PDF