Press the button and be introduced to a new random company!

Introduce me >

Social media

facebook   Follow us on Twitter

Coverage

Moment Group

Moment Group

Wallmans Nöjen AB, en del av 2E Group: Wallmans etablerar nytt succékoncept i Sälen tillsammans med Lindvallen

16:05 / 18 December 2012 Moment Group Press release

Wallmanskoncernen har skrivit avtal med nyrenoverade Lindvallens Wärdshus om att skapa en ny enhet i norra Europas mest välbesökta fjällort.  Samarbetet innebär att Wallmans Nöjen skapar varumärket Wallmans Sälen som har sin premiärshow den 28 december i år.

Sälenfjällen är norra Europas största vinterdestination med besökare från hela landet såväl som utländska turister. Med Wallmans etablering i Sälen breddas nöjesutbudet och kommer, lagom till årets säsong, kunna erbjuda sina gäster en show- och middagsupplevelse av internationell klass. Satsningen med "Wallmans i Åre på Dippan" är en succé och går nu in på sin sjunde säsong. Wallmans Sälen blir den sjätte etableringen i ordningen.

Lindwallens Wärdshus i Sälen har genomgått en total förvandling och har med ett helt nytt utseende anpassat sig för att möta Wallmans krav för en väntad succé.

- Vi har länge fört diskussioner om en möjlig expansion inom Sverige och har sedan tidigare mycket goda erfarenheter från underhållning i just vintermiljö. Vi är därför väldigt lyckliga över möjligheten att, tillsammans med Lindvallens Wärdshus, kunna presentera Wallmans för Sälenpubliken. Vi hoppas att Wallmans blir en naturlig del av Sälengästernas semester, säger Mikael Gordon Solfors, vice vd Wallmans Nöjen.

- Vi har under många år erbjudit våra skidgäster underhållning i Sälen. En längtan efter en utveckling av nöjesutbudet i Sälen förde mig samman med Wallmans. Jag är otroligt glad över att det är vi som får förmånen att samarbeta med dem, säger Anders Sessler, VD på Lindvallen Restauranger AB.

Den 28 december har Wallmans Sälen premiär på sin nya show som väntas gå under hela skidsäsongen med en ny ensemble och med nytt spännande tema.

För ytterligare information:

Mikael Gordon Solfors, vice vd Wallmans Nöjen AB Telefon: 070 -888 88 37

Anders Sessler, VD Lindvallen Restauranger AB Telefon: 070 - 555 37 42

Besök även: www.2egroup.se

2E Group, Nordens ledande upplevelsekoncern, initierar, producerar och marknadsför levande underhållning och möten för en bred publik. I koncernen ingår 2Entertain, Hansen Event & Conference samt Wallmans Nöjen. Med 13 egna arenor och innehållet som utgångspunkt skapar 2E Group upplevelser för mer än 1,5  miljoner gäster varje år. 2E Group AB (publ) med kontor i Stockholm, Göteborg, Oslo, Malmö, Växjö och Falkenberg är listat på First North med Remium som Certified Adviser.Denna information skickades av Cision www.cisionwire.se
http://www.cisionwire.se/2e-group-ab/r/wallmans-nojen-ab--en-del-av-2e-group--wallmans-etablerar-nytt-succekoncept-i-salen-tillsammans-med-,c9350381

Följande filer finns att ladda ned:
http://mb.cision.com/Main/243/9350381/78239.pdf

Show as PDF