Press the button and be introduced to a new random company!

Introduce me >

Social media

facebook   Follow us on Twitter

Coverage

Moment Group

Moment Group

Wallmans Nöjen, en del av 2E Group: Coop väljer Wallmans för unikt samarbete

09:22 / 23 February 2012 Moment Group Press release

Wallmans Nöjen AB har ingått avtal med dagligvaruhandelskedjan Coop som blir ny officiell partner.

Samarbetet mellan Wallmans Nöjen AB och livsmedelskedjan Coop startar den 31 mars 2012 och innebär att Coop som officiell partner kommer att få möjlighet att erbjuda sina medlemmar exklusiva rabatter och förmåner på både shower och middagspaket på alla anläggningar under varumärket Wallmans i Sverige.

- "För oss är detta en fantastisk dag. Vi har länge kikat på att skapa ett samarbete med en stor livsmedelskedja. Det finns en enorm potential för Wallmans i och med Coops tre miljoner medlemmar som vi framöver kommer att kunna nå med skräddarsydda erbjudanden. Det känns givetvis väldigt kittlande och ger oss en unik möjlighet, säger Mikael Gordon Solfors, vice VD Wallmans Nöjen AB".

- "Jag är övertygad om att samarbetet med Wallmans kommer tas emot med stor uppskattning bland våra medlemmar. Detta är också en viktig del i Coops varumärkesresa, att tillföra mer emotion i upplevelsen av Coop. Vi vill erbjuda upplevelser, både i och utanför våra butiker, som våra medlemmar minns och pratar om, säger Thomas Engelhart.

För ytterligare information:

Mikael Solfors, vice vd Wallmans Nöjen, tel. 0708-88 88 37

Thomas Engelhart, vd Coop Marknad, tel. 0703-20 62 39 Coops pressjour, tel. 08-743 23 33

Pressbilder för fri publicering; www.mynewsdesk.com/se/pressroom/wallmans-noejen


2E Group, Nordens ledande upplevelsekoncern, initierar, producerar och marknadsför kvalitativa upplevelser och möten för en bred publik. I koncernen ingår 2Entertain, Hansen Event & Conference samt Wallmans Nöjen. Med 14 hel- eller delägda arenor och innehållet som utgångspunkt skapar 2E Group upplevelser för mer än 1,5  miljoner gäster varje år. 2E Group AB (publ) med kontor i Stockholm, Göteborg, Oslo, Malmö, Växjö och Falkenberg är listat på First North med Remium som Certified Adviser.Denna information skickades av Cision www.cisionwire.se
http://www.cisionwire.se/2e-group-ab/r/wallmans-nojen--en-del-av-2e-group--coop-valjer-wallmans-for-unikt-samarbete,c9223863

Följande filer finns att ladda ned:
http://feed.ne.cision.com/client/waymaker1/WOLReleaseFile.aspx?id=2096656&fn=wkr0006.pdf

Show as PDF