Press the button and be introduced to a new random company!

Introduce me >

Social media

facebook   Follow us on Twitter

Coverage

Moment Group

Moment Group

Wallmans Nöjen, en del av 2E Group: Wallmans Nöjen förvärvar resterande 51 procent av Ladies Night

08:32 / 1 March 2012 Moment Group Press release

Wallmans Nöjen, som ingår i Nordens ledande upplevelsekoncern 2E Group, har idag förvärvat de resterande 51 procenten av bolaget Ladies Night.  Wallmans Nöjen äger därmed Ladies Night till 100 procent. Den tidigare ägaren och grundaren av konceptet, David Stenmarck, kommer framöver att arbeta som exekutiv producent inom koncernen.

- Ladies Night är ett fantastiskt koncept med stora möjligheter och förvärvet ligger helt i linje med vår strategi att utveckla och förstärka vårt utbud av nöjesupplevelser, säger Eva Persson, vd för Wallmans Nöjen.

Wallmans Nöjen har varit delägare sedan 2008 och man förvärvar nu alltså de resterande 51 procenten av nuvarande ägaren och skaparen av Ladies Night, David Stenmarck.

David Stenmarck tar samtidigt steget in i Wallmans Nöjen AB och blir exekutiv producent inom koncernen.

- Det känns väldigt bra att kunna knyta en sådan skicklig producent som David Stenmarck närmare till koncernen, säger Eva Persson.

Ladies Night startade 2006. Under sex år har konceptet ständigt utvecklats och antalet besökare har stadigt ökat. Varje höst genomförs en turné med ca 15-20 spelningar på de stora arenorna runt om i landet. Biljetterna för hösten 2012 släpptes igår samtidigt som höstens turnéplan och artister presenterades.

Årets Ladies Night uppställning består av Magnus Uggla, Martin Stenmarck, Andreas Johnson, Anders Timell och ståupparen Hasse Brontén.

- Jag är mycket glad över Wallmans förvärv och att vårt samarbete förstärks. Nu kan vi ta ytterligare steg och utveckla och expandera konceptet Ladies Night till fullo, säger David Stenmarck.

Ladies Night har blivit en självklar tradition för många av Sveriges tjejer. DN kallar det för en "folkrörelse" och hittills har över 300.000 kvinnor besökt evenemanget.

För ytterligare information: Eva Persson, vd Wallmans Nöjen, tel. 08-50556000 alt.

David Stenmarck, Exekutiv producent Ladies Night, tel. 08-50556000 alt.

Pressbilder för fri publicering; www.mynewsdesk.com/se/pressroom/wallmans-noejen


2E Group, Nordens ledande upplevelsekoncern, initierar, producerar och marknadsför kvalitativa upplevelser och möten för en bred publik. I koncernen ingår 2Entertain, Hansen Event & Conference samt Wallmans Nöjen. Med 14 hel- eller delägda arenor och innehållet som utgångspunkt skapar 2E Group upplevelser för mer än 1,5  miljoner gäster varje år. 2E Group AB (publ) med kontor i Stockholm, Göteborg, Oslo, Malmö, Växjö och Falkenberg är listat på First North med Remium som Certified Adviser.Denna information skickades av Cision www.cisionwire.se
http://www.cisionwire.se/2e-group-ab/r/wallmans-nojen--en-del-av-2e-group--wallmans-nojen-forvarvar-resterande-51-procent-av-ladies-night,c9226411

Följande filer finns att ladda ned:
http://feed.ne.cision.com/client/waymaker1/WOLReleaseFile.aspx?id=2102594&fn=wkr0001.pdf

Show as PDF