Press the button and be introduced to a new random company!

Introduce me >

Social media

facebook   Follow us on Twitter

Coverage

Moment Group

Moment Group

2E Group: Wallmans Nöjen rekryterar ny kommersiell chef

10:04 / 2 May 2013 Moment Group Press release

Wallmans Nöjen har rekryterat Mattias Wallin som ny kommersiell chef. Mattias kommer att leda Wallmans marknads- och försäljningsavdelning och fortsätta utveckla de kommersiella delarna inom hela Wallmans-koncernen.

 

- Det känns mycket bra att välkomna Mattias Wallin till Wallmans och till ledningsgruppen. Med sin breda kunskap om försäljning och marknadsföring i kombination med erfarenhet från att som kommersiell chef inom musikbranschen driva mot försäljningsmål, kommer Mattias att 
vara en mycket viktig del av Wallmans fortsatta utveckling på det kommersiella planet, säger Hélène Gustavii, VD för Wallmans.

Mattias har en gedigen bakgrund inom marknadsföring och försäljning och har bland annat varit på EMI Music under nio år, där han haft flera olika positioner i Sverige och i Norden, senast som "Vice President Sales & Commercial Development". Han har också arbetat på företag som Wegelius TV och Propellerhead.

- Att anta utmaning som Kommersiell Chef för Wallmans Nöjen känns helt rätt. Jag trivs bäst i miljöer där jag får verka både strategiskt och operativt och den kombinationen ser jag finns i min nya roll. Wallmans är ett mycket starkt varumärke som jag med stor spänning ser fram emot att få vara med och fortsätta utveckla, säger Mattias Wallin.

 

Mattias tillträder tjänsten den 2 maj och kommer att utgå från Wallmans kontor i Stockholm.

 

För ytterligare information: 
Hélène Gustavii, VD Wallmans Nöjen 
Telefon: 0705-09 45 01 alternativt mail: helene.gustavii@2egroup.se

 

Mattias Wallin, Kommersiell Chef Wallmans Nöjen
Telefon: 0709-13 60 00