Press the button and be introduced to a new random company!

Introduce me >

Social media

facebook   Follow us on Twitter

Coverage

Moment Group

Moment Group

Boris Lennerhov, koncernchef och VD på Gekås, tilldelas 2Entertains Upplevelsepris 2013

12:58 / 8 May 2013 Moment Group Press release

Årets Upplevelsepris 2013 tilldelas Boris Lennerhov, koncernchef och VD på Gekås. Stipendiet, diplom samt 25 000 kr delades ut den 7 maj vid 2E Groups Årsstämma i Göteborg.

 

Priset delas ut årligen och går till en person eller organisation som utmärker sig när det gäller att utveckla den kommersiella delen av Upplevelseindustrin. Inom branschen finns många priser för de som skriver och utvecklar den konstnärliga delen men det har saknats ett för den kommersiella delen. Priset delas ut till Michael Olofssons minne och ära, tidigare Marknads- och försäljningschef på 2Entertain.

Juryns motivering till 2013 års pristagare lyder:

- 13 miljoner par strumpor årligen
- 31,1 miljoner i rekorddagskassa
- 1,7 miljoner schampoflaskor årligen
- 4,6 miljoner besökare 2013
- eget hotell & egen camping
- framgångsrik realityserie på TV

"Årets pristagare är en destinationsbyggare av rang som med stort engagemang och beundransvärd hängivenhet, under sina 13 år som VD, varit med och tredubblat omsättningen och dubblerat antalet anställda. Med strategiskt fokus har han starkt bidragit till att profilera och vidareutveckla det 50 års jubilerande varumärket och samtidigt tagit ansvar för att den "lilla orten" ska kunna ta emot upp emot 30 000 besökare per dag till det "stora varuhuset".

- Att leda utvecklingen av varuhuset har inneburit så ofantligt mycket mer än de traditionella frågeställningarna i den här typen av arbete. Emellanåt har vi hanterat 11 parallella bygglovs-ärende, fört dialog med politikerna på Almedalsveckan om infrastrukturfrågor och samtidigt arbetat med kvalitetssäkring runt besökarnas behov vid ett Gekås-besök såsom restaurang-faciliteter och boende, berättar Boris Lennerhov, VD för Gekås.

- Det är med stolthet som 2Entertain delar ut årets Upplevelsepris till Boris som tillfört så enormt mycket till Gekås utveckling och dessutom representerar ett företag i stark tillväxt inom Falkenbergs kommun, där 2Entertain har en stor del av sin egen verksamhet, inte minst genom Vallarnas Friluftsteater, säger Susanne Nilsson, VD för 2Enteratain.

För mer information och intervju kontakta:
Susanne Nilsson VD 2Entertain 0708-188 840 alt susanne.nilsson@2entertain.com
Boris
Lennerhov, Koncernchef & VD Gekås 0705-380 390 alt boris@gekas.se

 

2E Group - en av de ledande aktörerna inom upplevelseindustrin i Skandinavien - skapar levande underhållning och meningsfulla möten för såväl privatpersoner som företagskunder. I koncernen ingår 2Entertain, Hansen Event & Conference samt Wallmans Nöjen. 2E Group har 13 egna arenor och bedriver e-handel genom SHOWTIC.se. Inom koncernen skapas upplevelser och möten för mer än 1,8 miljoner gäster varje år.

2E Group har kontor i Stockholm, Göteborg, Oslo, Malmö, Växjö och Falkenberg och är listat på First North med Remium som Certified Adviser.