Press the button and be introduced to a new random company!

Introduce me >

Social media

facebook   Follow us on Twitter

Coverage

Moment Group

Moment Group

2E Group: Showtic inleder samarbete med Cirkus Maximum

09:42 / 17 January 2014 Moment Group Press release

Showtic fortsätter sin offensiva satsning på att bredda utbudet på SHOWTIC.se och presenterar nu Cirkus Maxium, Sveriges mest välrenommerade cirkus, som ny samarbetspartner. Årets cirkusturné sträcker sig från mars till september och bjuder på sammanlagt 170 förställningar och samtliga kommer att både marknadsföras och säljas på SHOWTIC.se.

Bengt Källquist är cirkusdirektören som för drygt 30 år sedan grundade Cirkus Maximum och som genom åren har haft stort fokus på utveckling och förnyelse. Detta har lett fram till att han idag styr över den cirkus i Sverige som lockar störst publik. Varje år besöker över 100 000 gäster hans cirkusföreställningar under deras turné som rullar över hela landet.

- Vi beslutade för en tid sedan att vi ville utveckla vår försäljning och relation med våra gäster. När vi nu noga har gått igenom de alternativ som finns på marknaden framstår Showtic som det självklara valet. Genom att finnas på SHOWTIC.se syns vi i helt rätt sammanhang eftersom de fullt ut fokuserar på levande underhållning som teater och show, säger Bengt Källquist, Cirkusdirektör på Cirkus Maximum.

SHOWTIC.se har funnits i närmare 2 år och har över 70 000 unika besökare per vecka och 400 000 underhåll-ningsintresserade nyhetsbrevs prenumeranter.

- Att få möjligheten att jobba med Sveriges största Cirkus och erbjuda våra besökare cirkusföreställningar av hög kvalitet gör att vi kan attrahera fler gäster och bredda utbudet ännu mer inom vår nisch av e-handel, säger Fredrik Toreskog, vd Showtic.

För ytterligare information kontakta:

Fredrik Toreskog, vd Showtic, 0705-70 55 22, fredrik. toreskog@showtic.se

Bengt Källquist, Cirkusdirektör Cirkus Maximum, 0705-13 00 97, bengt@cirkusmaximum.se

Besök även http://showtic.se/forestallningar/cirkus-maximum/ och http://www.cirkusmaximum.se/

2E Group - en av de ledande aktörerna inom upplevelseindustrin i Skandinavien - skapar levande underhållning och meningsfulla möten för såväl privatpersoner som företagskunder. I koncernen ingår 2Entertain, Hansen samt Wallmans Nöjen. 2E Group har 13 egna arenor och bedriver e-handel genom SHOWTIC.se. Inom koncernen skapas upplevelser och möten för mer än 1,8 miljoner gäster varje år.

2E Group har kontor i Stockholm, Göteborg, Oslo, Malmö, Växjö och Falkenberg och är listat på First North med Remium som Certified Adviser.