Press the button and be introduced to a new random company!

Introduce me >

Social media

facebook   Follow us on Twitter

Coverage

Moment Group

Moment Group

Showtic inleder samarbete med Gothia Towers The Theatre

10:11 / 23 January 2014 Moment Group Press release

Gothia Towers i Göteborg fortsätter sin offensiva satsning och öppnar The Theatre - Norra Europas största showarena. Samarbetet med Showtic innebär att höstens föreställning kommer att säljas på SHOWTIC.se samtidigt som även själva arenan presenteras på e-handelssajten. Försäljningen påbörjas inom kort och premiären är i november då Labero intar scenen.

När Gothia Towers beskriver sin satsning menar de att The Theatre varken är en teater eller en krog. Det är något större och något som snarare kan liknas vid en skapelse i Las Vegas-stil.

- I Las Vegas drar de mest populära artisterna fulla hus och nu får även Göteborg en showrestaurang i absolut toppklass. Med allt från den välkomponerade maten och den magnifika interiören till den fantastiska underhållningen på scen. Och som plattform för att sälja höstens föreställning med Labero har vi valt Showtic för deras tydliga nisch inom levande underhållning av hög kvalitet, säger Anna-Carin Rasmusson, General Manager Sales & Marketing på Gothia Towers.

SHOWTIC.se har funnits i närmare 2 år och har över 70 000 besökare per vecka och 400 000 underhållnings-intresserade nyhetsbrevs prenumeranter.

- Det är en spännande satsning som Gothia Towers gör när de öppnar The Theatre och vi på Showtic är självklart otroligt stolta över att få förtroendet att arbeta tillsammans med dem . Att kunna erbjuda våra besökare Laberos magiska show på denna spännande arena ligger helt i linje med vad Showtic vill vara - kvalitetsunderhållning, paketering och nytänkande, säger Fredrik Toreskog, vd Showtic, med ett stort leende.

Showtic är en del av 2E Group där 2Entertain också ingår vilket innebär att koncernen är involverad på flera sätt i Gothia Towers offensiva satsningar. Laberos show Inferno produceras av den skickliga nöjesproducenten Krall Entertainment i samarbete med just 2Entertain. Nyligen stod det också klart att 2Entertain går in i ett samarbete med Incontro, Gothia Towers italienska restaurang. Det samarbetet innebär att 2Entertain kommer att leverera all underhållning till Incontro med livemusik i fokus.

För ytterligare information kontakta:

Fredrik Toreskog, vd Showtic, 0705-70 55 22, fredrik. toreskog@showtic.se

Anna-Carin Rasmusson, General Manager Sales and Marketing Gothia Towers, 0703-06 67 56, anna-carin.Rasmusson@gothiatowers.com

Besök även www.showtic.sehttp://www.gothiatowers.com/thetheatre/ och www.labero.se

2E Group - en av de ledande aktörerna inom upplevelseindustrin i Skandinavien - skapar levande underhållning och meningsfulla möten för såväl privatpersoner som företagskunder. I koncernen ingår 2Entertain, Hansen samt Wallmans Nöjen. 2E Group har 12 egna arenor och bedriver e-handel genom SHOWTIC.se. Inom koncernen skapas upplevelser och möten för mer än 1,8 miljoner gäster varje år.

2E Group har kontor i Stockholm, Göteborg, Oslo, Växjö och Falkenberg och är listat på First North med Remium som Certified Adviser.