Press the button and be introduced to a new random company!

Introduce me >

Social media

facebook   Follow us on Twitter

Coverage

Moment Group

Moment Group

Nu öppnar Replokalen - Stockholms kanske grymmaste bar

13:20 / 17 October 2014 Moment Group Press release

Nu öppnar Stockholms nya rockbar Replokalen på Kungsgatan 29. En trappa upp på Golden Hits. Fredagen den 17 oktober presenteras den första gäst-DJn, Ian Haugland, känd både från radiostationen Rockklassiker och Sveriges genom tiderna största hårdrockband, Europe. Två veckor senare ställer sig Lustans Lakejers Johan Kinde i DJ-båset för att bjuda på sina favoritlåtar. Och snart presenteras fler tunga DJ-namn.

Replokalen är ruffigt inredd med grått betonggolv, mattprydda väggar och en bar byggd av flightcasear. Givetvis finns här också en scen, där det kommer att bjudas på unplugged-spelningar. I Replokalen kommer det även att bjudas på förhandslyssningar av kommande album och på showcase med såväl nya som etablerade artister.

- Jag är stolt över att äntligen få presentera Replokalen en trappa upp på Golden Hits. Vår ambition är att erbjuda ett skönt barhäng, ett sånt som inte finns i Stockholm idag, där man kan koppla av, skratta och njuta med den rätta röjiga, men ändå stilfulla atmosfären. Vi vill bli det naturliga valet för dig som gillar bra musik som drar åt det rockiga hållet, men inte bara rock. Replokalen är en smältdegel av bra musik, mat och glädje, säger Mona-Marleen Antonson, platschef för Golden Hits och Replokalen.
- Det är otroligt inspirerande att få vara med och arbeta med ett ställe som Replokalen. Om jag till 100% skulle få önska mig hur en riktigt cool bar skulle vara, så skulle det bli precis som Replokalen är. Med en blandning av den bästa musiken - oavsett genre - den coolaste inredningen och en placering mitt i hjärtat av Stockholm, säger Peo Thyrén, Business Relations Manager på Wallmans Nöjen. 

För mer information:
Peo Thyrén, Business Relations Manager, Wallmans Nöjen
Tel: 0732-71 01 60, peo.thyren@wallmans.com

Läs mer på www.goldenhits.se/replokalen

2E Group - en av de ledande aktörerna inom upplevelseindustrin i Skandinavien - skapar levande underhållning och meningsfulla möten för såväl privatpersoner som företagskunder. I koncernen ingår 2Entertain, Hansen, Showtic samt Wallmans Nöjen. 2E Group har 10 egna arenor och bedriver e-handel genom SHOWTIC.se. Inom koncernen skapas upplevelser och möten för mer än 1,8 miljoner gäster varje år.

2E Group har kontor i Stockholm, Göteborg, Oslo, Växjö och Falkenberg och är listat på First North med Remium som Certified Adviser.

Show as PDF

Show original from Cision

Cision

This information was distributed by Cision http://www.cisionwire.se/