Press the button and be introduced to a new random company!

Introduce me >

Social media

facebook   Follow us on Twitter

Coverage

Moment Group

Moment Group

Fler än 60 000 såg sommarens föreställning på Vallarna i Falkenberg

15:24 / 14 August 2014 Moment Group Press release

Sommarens publik-och kritikerhyllade föreställning på Vallarnas Friluftsteater i Falkenberg lockade under sex sommarveckor över 60 000 gäster. Det innebar en ökning med drygt 10% jämfört med föregående sommar.

Den sista juni var det premiär för den nittonde sommarföreställningen på Vallarna i Falkenberg. Årets uppsättning har fått namnet Brännvin i Kikar'n och den populära karaktären Dag-Otto (Jojje Jönsson) var återigen med på scen i en av huvudrollerna.

Föreställningarna har under sommaren lockat till mängder av skratt, många applåder och ett flertal positiva recensioner som exempelvis:

En doft av publiksuccé / EXPRESSEN
Jojje är kung och regerar på Vallarna! / BORÅS TIDNING
Riktigt kul…välregisserat…en proffsig föreställning. / EXPRESSEN
Dag-Otto levererar alltid / AFTONBLADET

För några dagar sen packade ensemblen ihop och flyttlasset gick till Göteborg och Lisebergsteatern där föreställningen nu spelar hela hösten.

-          Den här sommaren har varit helt otrolig. Vi har haft fullt på teatern i princip varje föreställning och vi ville aldrig att de varma kvällarna på Vallarna skulle ta slut. Samtidigt känns det spännande att flytta in på Lisebergsteatern där känslan blir mer "nära" mellan ensemblen och publiken, säger Janne Andersson producent 2Entertain.

Försäljningen har inletts positivt och två extraföreställningar har redan släppts. Premiären på Lisebergsteatern är fredagen den 3 okt.

För ytterligare information kontakta:
Janne Andersson, producent 2Entertain
Telefon: 0705-51 70 30 alternativt mail: janne.andersson@2entertain.com

2E Group - en av de ledande aktörerna inom upplevelseindustrin i Skandinavien - skapar levande underhållning och meningsfulla möten för såväl privatpersoner som företagskunder. I koncernen ingår 2Entertain, Hansen, Showtic samt Wallmans Nöjen. 2E Group har 10 egna arenor och bedriver e-handel genom SHOWTIC.se. Inom koncernen skapas upplevelser och möten för mer än 1,8 miljoner gäster varje år.

2E Group har kontor i Stockholm, Göteborg, Oslo, Växjö och Falkenberg och är listat på First North med Remium som Certified Adviser.

Show as PDF

Show original from Cision

Cision

This information was distributed by Cision http://www.cisionwire.se/