Press the button and be introduced to a new random company!

Introduce me >

Social media

facebook   Follow us on Twitter

Coverage

Moment Group

Moment Group

Arne Weise tillbaka i jul

16:11 / 17 September 2014 Moment Group Press release

Efter tolv år återkommer Arne Weise med sin klassiska julhälsning, den här gången på Wallmans i Stockholm. "Vi känner oss oerhört glada och smickrade över att Arne Weise har valt just oss", säger Mattias Wallin, kommersiell chef på Wallmans Nöjen.

Legendens återkomst sker i form av en film med hans klassiska julhälsning med den obligatoriska ljuständningen. Filmen visas under julen på Wallmans Stockholm, som inledning av kvällens show och julbord. "Jag hade en trevlig dag på Wallmans under inspelningen av filmen, men det var samtidigt känslosamt. Jag har saknat att vara julvärd", säger Arne Weise. 

Förfrågningarna kring en comeback har varit många, men Arne Weise har tidigare alltid valt att tacka nej. "Att jag valt att inte göra något liknande tidigare har varit av respekt och lojalitet mot SVT", säger Arne Weise. Att han nu har valt att tacka ja till Wallmans erbjudande beror på att det inte kommer gå ut i kommersiella sammanhang, utan i en mer privat form endast för Wallmans gäster.

Arne Weises comeback sker den 26 november, kvällen då Wallmans första julbord för året kommer att serveras. Den kvällen kommer Weise personligen att medverka. 

Rykten om att Arne är tillbaka har spridit sig snabbt. Folk kommer fram på tunnelbanan och frågar om han även kommer att finnas i TV-rutan den 24 december, men så är alltså inte fallet. "Jag känner mig klar med TV, men showbusiness känns roligt", avslutar Arne Weise.

För mer information kontakta: Mattias Wallin, Kommersiell chef Wallmans Nöjen, mattias.wallin@wallmans.com,08-505 560 00
 

Länk till bilder/klipp: www.wallmans.se/arne

2E Group - en av de ledande aktörerna inom upplevelseindustrin i Skandinavien - skapar levande underhållning och meningsfulla möten för såväl privatpersoner som företagskunder. I koncernen ingår 2Entertain, Hansen, Showtic samt Wallmans Nöjen. 2E Group har 10 egna arenor och bedriver e-handel genom SHOWTIC.se. Inom koncernen skapas upplevelser och möten för mer än 1,8 miljoner gäster varje år.

2E Group har kontor i Stockholm, Göteborg, Oslo, Växjö och Falkenberg och är listat på First North med Remium som Certified Adviser.

Show as PDF

Show original from Cision

Cision

This information was distributed by Cision http://www.cisionwire.se/