Press the button and be introduced to a new random company!

Introduce me >

Social media

facebook   Follow us on Twitter

Coverage

Moment Group

Moment Group

Color Line förlänger avtalet med 2Entertain till 2018

16:25 / 1 September 2014 Moment Group Press release

2Entertain har sedan 2004 ett nära samarbete med det norska kryssningsrederiet
Color Line. Nu har parterna förnyat avtalet, som löper fram till 2018.

I tio år har 2Entertain haft uppdraget att leverera all underhållning ombord på det norska rederiet Color Lines kryssningsbåtar, som trafikerar rutten Oslo - Kiel - Oslo. Då det nuvarande avtalet löper ut 2015 har parterna tecknat ett nytt treårsavtal som löper fram till den 30 augusti 2018.

- Uppdraget för Color Line leds av vårt projektteam i Oslo, som gör ett strålande jobb, både med att skapa och genomföra alla de shower som roar kryssningsgästerna varje kväll, året om. Jag är stolt över hela teamet och vi ser alla fram emot att få fortsätta skapa morgondagens underhållning ombord på Color Lines fina fartyg, säger Bosse Andersson, Executive Producer på 2Entertain.

Det nya avtalet är utökat i omfattning och inkluderar nu såväl rådgivning för all underhållning ombord som leverans av spektakulära aftonshower. Ordervärdet är på 48 miljoner norska kronor per år. Avtalet löper från 2015 till 2018, vilket innebär ett totalt ordervärde på 144 miljoner nok.

För mer information:
Bosse Andersson, Executive Producer, 2Entertain
Tel: 0705-51 70 03, bosse.andersson@2entertain.com

2E Group - en av de ledande aktörerna inom upplevelseindustrin i Skandinavien - skapar levande underhållning och meningsfulla möten för såväl privatpersoner som företagskunder. I koncernen ingår 2Entertain, Hansen, Showtic samt Wallmans Nöjen. 2E Group har 10 egna arenor och bedriver e-handel genom SHOWTIC.se. Inom koncernen skapas upplevelser och möten för mer än 1,8 miljoner gäster varje år.

2E Group har kontor i Stockholm, Göteborg, Oslo, Växjö och Falkenberg och är listat på First North med Remium som Certified Adviser.

Show as PDF

Show original from Cision

Cision

This information was distributed by Cision http://www.cisionwire.se/