Press the button and be introduced to a new random company!

Introduce me >

Social media

facebook   Follow us on Twitter

Coverage

Moment Group

Moment Group

2E Groups huvudägare ökar sitt innehav ytterligare

12:31 / 26 June 2015 Moment Group Press release

Lesley Invest har köpt 1 336 100 aktier i 2E Group AB (publ) och huvudägaren Bo Wallblom äger därmed, privat och genom bolaget Lesley Invest AB, sammanlagt 3 548 843 aktier.
Bo Wallblom och familjeägda Lesley Invest AB har därmed en sammantagen ägarandel i 2E Group på 24,6%.

Upplevelsekoncernen 2E Group är sedan 2006 noterad på First North och antalet aktieägare är drygt 2 600 stycken. De tio största ägarna innehar sammantaget närmare 60% av aktierna.

Bo Wallblom är sedan 2012 ledamot i 2E Groups styrelse och utöver det uppdraget är han ordförande i familjeägda Lesley Group AB samt den koncernens samtliga dotterbolag.

- 2E Group som bolag har utvecklats starkt och aktiekursen har följt med. Detta gör att aktien fortsatt är mycket intressant att äga och både jag och min familj tror på en ljus framtid för upplevelsebranschen i allmänhet och 2E Group i synnerhet, säger Bo Wallblom.

2E Group är koncernen som genom en bred och stark varumärkesportfölj skapar underhållning och möten för 1,8 miljoner gäster varje år.

Läs mer på www.2egroup.seoch följ oss på http://www.mynewsdesk.com/se/2egroupw.goldenits.se), (http://www.mynewsdesk.com/se/2egroup)) (http://www.mynewsdesk.com/se/2egroup)) (http://www.mynewsdesk.com/se/2egroup) www.goldenits.se, www.hansen.se www.showtic.se www.wallmans.se

2E Groupär en av de ledande aktörerna inom upplevelseindustrin i Skandinavien. Inom koncernen skapas underhållning och möten för fler än 1,8 miljoner gäster varje år.

Inom affärsområde Live Entertainment producerar 2E Group teater, musikal, show och konsert, förmedlar artistbokningar och skapar specialbeställd underhållning. En annan del av verksamheten är Dinnershow, som 2E Group erbjuder på fyra av tio egna arenor.
Genom SHOWTIC.se erbjuds såväl koncernens egna som andra aktörers produktioner.
Inom affärsområde Möten planerar, utvecklar och genomför dotterbolaget Hansen möten med hela världen som arbetsfält.
Inom 2E Group finns flera starka varumärken såsom 2Entertain, Wallmans, Golden Hits, Ladies Night, Hamburger Börs m fl.
2E Group har kontor i Stockholm, Göteborg, Oslo, Växjö och Falkenberg och är listat på First North med Remium som Certified Adviser.

Show as PDF

Show original from Cision

Cision

This information was distributed by Cision http://www.cisionwire.se/