Press the button and be introduced to a new random company!

Introduce me >

Social media

facebook   Follow us on Twitter

Coverage

Moment Group

Moment Group

2E Group byter Certified Adviser

10:31 / 20 December 2016 Moment Group Press release

Styrelsen i 2E Group AB (publ) listat på NASDAQ OMX First North Premier har beslutat att teckna avtal med FNCA Sweden AB för tjänsten som Certified Adviser. FNCA Sweden AB kommer att agera Certified Adviser för 2E Group från och med den 1 januari 2017.

För mer information kontakta:
Ia Lindahl Idborg, Kommunikationschef/IR-ansvarig, 2E Group AB Tele: 0701-81 59 71 alt mail: ia.lindahl@2egroup.se

2E Group är en av de ledande aktörerna inom upplevelseindustrin i Skandinavien. Inom koncernen skapas underhållning och möten för fler än 1,8 miljoner gäster varje år.

Inom affärsområde Live Entertainment producerar 2Entertain musikal, teater, show och konsert samtidigt som man skapar specialbeställd underhållning och förmedlar artister till företagskunder. Inom affärsområde Venues driver koncernen tio arenor för teaterföreställningar, musikaluppsättningar och krogshower. På fyra av arenorna erbjuds de egna dinnershow-koncepten Wallmans och Golden Hits. En elfte arena kommer att öppna efter pågående totalrenovering. Koncernens utbud av show, musikal, teater och konsert säljs på Showtic.se. Inom affärsområde Event utvecklar och genomför Hansen konferensresor och event för företag.

2E Group har kontor i Falkenberg, Göteborg, Köpenhamn, Oslo, Stockholm och Växjö och är listat på First North Premier med Remium som Certified Adviser.

Show as PDF

Show original from Cision

Cision

This information was distributed by Cision http://www.cisionwire.se/