Press the button and be introduced to a new random company!

Introduce me >

Social media

facebook   Follow us on Twitter

Coverage

Moment Group

Moment Group

Showtic - part of 2E Group - lanserar ny hemsida

10:32 / 5 February 2016 Moment Group Press release

När 2E Group startade Showtic för snart fyra år sedan var ambitionen lika tydlig som den är idag - att utveckla en e-handel som ska bli ledande på biljettmarknaden inom segmenten show, musikal, teater & konsert. Nu tar Showtic nästa viktiga steg i den riktningen genom att lansera en helt ny hemsida för Showtic.se.

Nya Showtic.se har designats efter kundernas önskemål och beteenden - och med fokus på närheten till köp. Den nya hemsidan är ett av flera viktiga steg för att Showtic ska ta en ännu tydligare position på marknaden för biljettförsäljning.

- Vi vill att Showtic.se alltid ska finnas nära till hands - oavsett om kunden använder mobil, padda eller dator. Vi vill finnas i kundens ficka, säger Krister Bergström, VD Showtic.

Showtic har under åren byggt upp en unik kompentens inom digital kommunikation och en av styrkorna är att arbetet sker med stor närhet till kunderna, produktionerna och den digitala tekniken.

- Vi vill ligga i framkant inom den tekniska utvecklingen och driva resan som handlar om att förflytta
den fysiska biljettkassan till digitala kanaler och då är nya Showtic.se ett mycket viktigt steg på vägen, fortsätter Krister Bergström, VD Showtic.

Den nya hemsidan kommer löpande att uppdateras men tekniska förbättringar, som baseras både på kundernas beteenden och på grundlig analys av data. 

2E Group är en av de ledande aktörerna inom upplevelseindustrin i Skandinavien. Koncernen skapar underhållning och möten för fler än 1,8 miljoner gäster varje år. Inom affärsområde Live Entertainment producerar 2E Group teater, musikal, show och konsert, förmedlar artistbokningar och skapar specialbeställd underhållning. I verksamheten ingår också dinnershow, som 2E Group erbjuder på fyra av elva egna arenor. Affärsområde E-handel bedriver e-handel inom show, musikal, teater och konsert. På SHOWTIC.se erbjuds både koncernens egna och andra aktörers produktioner. Inom affärsområde Möten planerar, utvecklar och genomför dotterbolaget Hansen möten med hela världen som arbetsfält. 2E Group är listat på First North Premier och har Remium som Certified Adviser..

Show as PDF

Show original from Cision

Cision

This information was distributed by Cision http://www.cisionwire.se/