Press the button and be introduced to a new random company!

Introduce me >

Social media

facebook   Follow us on Twitter

Coverage

Moment Group

Moment Group

2E Groups tidigare styrelseordförande Lars Grönberg har gått bort

16:03 / 26 April 2016 Moment Group Press release

Det är med sorg vi meddelar att vår tidigare styrelseordförande Lars Grönberg har gått bort. Lars Grönberg avled fredagen den 22 april efter en tids sjukdom.

Lars Grönberg valdes in i 2E Groups styrelse vid årsstämman i maj 2012 och var styrelseordförande för koncernen fram till den 23 september 2015, då han av hälsoskäl valde att lämna ordförandeposten. Han fortsatte därefter som styrelseledamot och bidrog med sin stora klokskap och sin breda erfarenhet fram till slutet.

Vi kommer att sakna Lars och våra tankar går till hans närmaste.

Jan Friedman
Styrelseordförande 2E Group

2E Group är en av de ledande aktörerna inom upplevelseindustrin i Skandinavien. Inom koncernen skapas underhållning och möten för fler än 1,8 miljoner gäster varje år - såväl privatpersoner som företagskunder.

Inom affärsområde Live Entertainment producerar 2Entertain musikal, teater, show och konsert samtidigt som man skapar specialbeställd underhållning och förmedlar artister till företagskunder. Inom affärsområde Venues driver koncernen tio arenor för teaterföreställningar, musikaluppsättningar och krogshower. På fyra av arenorna erbjuds de egna dinnershow-koncepten Wallmans och Golden Hits. Arenorna används även för externa evenemang och möten. Hösten 2017 öppnar en elfte arena. Inom affärsområde Digital marknadsförs och säljs hela koncernens utbud av show, musikal, teater och konsert på Showtic.se. Inom affärsområdet arbetar man även med digital marknadsföring och driver hela koncernens utveckling av den digitala affären. Inom affärsområde Event utvecklar och genomför Hansen möten, konferensresor och event för företag i syfte att stärka relationen mellan varumärke och kunder, medarbetare eller partners.

2E Group har kontor i Stockholm, Göteborg, Oslo, Växjö och Falkenberg och är listat på First North Premier med Remium som Certified Adviser.

Show as PDF

Show original from Cision

Cision

This information was distributed by Cision http://www.cisionwire.se/