Press the button and be introduced to a new random company!

Introduce me >

Social media

facebook   Follow us on Twitter

Coverage

Moment Group

Moment Group

MOMENT GROUP AB (publ):s aktier handlas från och med idag på Nasdaq Stockholm

10:16 / 18 October 2018 Moment Group Press release

Från och med idag, torsdagen den 18 oktober 2018, handlas MOMENT GROUP AB (publ):s aktier på Nasdaq Stockholm. Bolaget noterades på Nasdaq First North 2006 och har handlats på Nasdaq First North Premier sedan 2015. Första dagen på Nasdaq Stockholm firas med traditionell klockringning på börsen.

MOMENT GROUP, grundat 1987, är en väletablerad aktör inom upplevelseindustrin i Norden. Inom koncernen skapas upplevelser för fler än två miljoner gäster varje år. MOMENT GROUPs varumärkeslöfte - Shaping the experience industry - bygger på ambitionen att utveckla branschen för att skapa värde för kunder, medarbetare och aktieägare. Detta uppnås genom koncernens tydliga tillväxt- och framtidsfokus och förstärks av den ökande kännedomen noteringen på Nasdaq Stockholm bidrar till.

- Idag är det premiär för MOMENT GROUP på Nasdaqs huvudlista. Vi är stolta över det vi skapat i koncernen, men vi har bara börjat - nu fortsätter vi vår tillväxtresa tillsammans, säger Pelle Mattisson, VD/Koncernchef Moment Group.

Aktierna kommer att handlas med oförändrat kortnamn (MOMENT) och samma ISIN-kod (SE0000680902). Befintliga aktieägare behöver inte vidta några åtgärder i samband med listbytet.

För ytterligare information, vänligen kontakta:
Pelle Mattisson, VD/Koncernchef
pelle.mattisson@momentgroup.com,0705-80 06 57

Läs mer om koncernen på www.momentgroup.com.

Informationen lämnades för offentliggörande, genom ovanstående kontaktpersons försorg, den 18 oktober 2018, klockan 10:15 CET.

Moment Group är en av de ledande aktörerna inom upplevelseindustrin i Norden. Inom koncernen skapas upplevelser för fler än 2 miljoner gäster varje år. Verksamheterna inom Moment Group bedrivs i tre affärsområden med kontor i Göteborg, Stockholm, Köpenhamn, Oslo, Hamburg, Falkenberg och Växjö. Moment Group är noterat på Nasdaq Stockholm, Main Market.

Inom affärsområde Event verkar Hansen och Minnesota Communication och sammantaget är de den största aktören inom eventbranschen i Norden. Hansen planerar, utvecklar och genomför event som är fast förankrade i kundens affärsstrategi. Minnesota arbetar med Brand Engagement vilket innebär att de hjälper kunden att skapa arenor för dialog och delaktighet genom möten, upplevelser och digitala lösningar. Se mer på  www.hansen.se och www.minnesota.se.

Inom affärsområde Live Entertainment producerar 2Entertain musikal, teater, show och konsert. De skapar specialbeställd underhållning, förmedlar artister till företagskunder och driver fem teaterarenor. 2Entertain driver också biljettbokningssajten SHOWTIC.se - se mer på www.2entertain.com och www.showtic.se.

Inom affärsområde Venues verkar Wallmans Group. Wallmans Group driver åtta arenor i Norden där sex erbjuder mat- & showupplevelser, Wallmans i Stockholm, Köpenhamn och Oslo, Golden Hits och Hamburger Börs i Stockholms samt Kungsportshuset i Göteborg och två är moderna aktivitetsarenor med tillhörande mat- och dryckesservering, Ballbreaker i Stockholm och STAR Bowling i Göteborg. Inom Wallmans Group produceras även de egna koncepten Wallmans, Golden Hits och The Concept. På Kungsportshuset i Göteborg finns också KPH Matbar - en skandinavisk matupplevelse med smaker från hela världen. 

Show as PDF

Show original from Cision

Cision

This information was distributed by Cision http://www.cisionwire.se/