Polygiene avslutar avtal om likviditetsgaranti

08:55 / 3 oktober 2017 Polygiene Pressmeddelande

Polygiene vars aktie handlas på First North under kortnamnet POLYG har sagt upp avtalet med Pareto Securities AB om likviditetsgaranti för Polygienes aktie. 

Garantin togs när Polygiene listades på First North den 14 mars 2016 för att främja aktiens likviditet. Vid det tillfället hade Polygiene endast ett mindre antal aktieägare. Syftet med likviditetsgarantin var att underlätta för handel i aktien men idag är handeln mer aktiv och Polygiene har runt 750 aktieägare. Därmed finns inte längre ett behov av likviditetsgarantin som därför upphörde att gälla den 29 september 2017.

Denna information är sådan information som Polygiene AB (publ.) är skyldigt att offentliggöra enligt EU:s marknadsmissbruks-förordning och lagen om värdepappers­marknaden. Informationen lämnades, genom nedanstående kontaktpersons försorg, för offentliggörande den 3 oktober kl 8.55 CET.  

Om Polygiene

Polygiene är världsledande leverantör av luktkontroll och Stay Fresh-lösningar för kläder, sportutrustning, mode och andra material med målet att användare ska känna sig fräscha. Företagets skandinaviska ursprung borgar för kvaliteten och det miljömässigt hållbara i dess produkter och tjänster. Ett hundratal internationella premiumvarumärken har valt att använda Polygiene Odor Control Technology i sina produkter. Bolaget grundades 2006 och är listat på Nasdaq First North i Stockholm. Remium Nordic AB är bolagets Certified Adviser.

Visa som PDF

Visa original från Cision

Cision

Denna information skickades av Cision http://www.cisionwire.se/

Tipsa en vän

Här kan du tipsa någon genom att skicka en länk till den här sidan:

Dela

Dela den här länken till ditt nätverk via sociala medier.