Mikael Forsfjäll ny CFO för Railcare Group AB

08:00 / 24 juli 2017 Railcare Pressmeddelande

Railcare Group AB meddelar att de nu har gjort klart med Mikael Forsfjäll som ny CFO efter avgående Håkan Pettersson.

Railcare Group AB har rekryterat Mikael Forsfjäll till ny CFO och medlem i koncernledningen. Mikael kommer senast från Metso Sweden AB och har de senaste fyra åren arbetat med controlling/ekonomistyrning samt boksluts- och prognosarbete, enligt det regelverk som kommer att gälla för Railcare i samband med deras planerade notering på Nasdaq. 

Mikael Forsfjäll ersätter Håkan Petterson, som Railcare tidigare kommunicerat har valt att lämna bolaget, och kommer att tillträda tjänsten som CFO i mitten på oktober 2017. Mikael kommer vara placerad på Railcare Group AB:s huvudkontor i Skelleftehamn.

"Mikael har gedigen erfarenhet av bland annat IFRS samt den kunskap och den kompetens som vi behöver inför vårt listbyte till Nasdaq. Tack vare Mikaels bakgrund kommer vi tillsammans kunna skapa en stark ekonomifunktion på Railcare som kommer att arbeta med de, för oss, nya regelverken samt framtida projekt. Jag är glad att vi har anställt Mikael och jag vill välkomna honom till Railcare", säger Daniel Öholm, VD på Railcare Group AB.

Railcare Group AB (publ) är en koncern som erbjuder järnvägsbranschen systemlösningar inom vakuumteknik, trumrenovering och specialtransporter. Järnvägsbranschen befinner sig i en mycket positiv utveckling, med ökad persontrafik, snabb utveckling av kostnadseffektiva godstransporter samt ett stigande miljömedvetande och stora investeringsbehov där Railcare har unika möjligheter att leverera lösningar. Railcare Group AB (publ):s aktie är noterad på AktieTorget sedan oktober 2007. Railcare Group AB är moderföretag i en grupp av sju dotterbolag och ett intressebolag. Företaget har 120 anställda och årsomsättningen är omkring 350 Mkr. Företagets säte är i Skelleftehamn.

Visa som PDF

Visa original från Cision

Cision

Denna information skickades av Cision http://www.cisionwire.se/

Tipsa en vän

Här kan du tipsa någon genom att skicka en länk till den här sidan:

Dela

Dela den här länken till ditt nätverk via sociala medier.