Press the button and be introduced to a new random company!

Introduce me >

Social media

facebook   Follow us on Twitter

Coverage

Swedol

Swedol

Swedol AB: Anticimex väljer verktyg från Swedol

09:10 / 18 November 2019 Swedol Press release

Anticimex har valt Swedol som prioriterad leverantör gällande inköp av verktyg och förnödenheter till sina ca 900 tekniker runt om i landet.

Anticimex arbetar inom områdena skadedjurskontroll, matsäkerhet, fuktkontroll, husbesiktningar och brandskydd och har cirka 1500 medarbetare på lokala kontor runt om i Sverige.

- Vårt sortiment inom Verktyg & Förnödenheter stämmer väl överens med behoven hos Anticimex stora teknikerkår. Det kommer att bli jättespännande att utveckla det här samarbetet tillsammans med Anticimex, vårt Webhandels-team och vår duktiga utesäljarkår, säger Christer Skantz, Key Account Manager på Swedol.

- Swedol är en leverantör som vi ser fram emot att utveckla samarbetet med. De har ett stort sortiment i ett butiksnät över hela Sverige, men ser också styrkan i att flytta inköpen till webben för framtiden, säger Björn Andersson, Inköpschef på Anticimex

 

Om Swedol

Swedolkoncernen är multispecialisten för den professionella användaren. Vi erbjuder kvalitativa varor och tjänster på ett enkelt och proffsigt sätt.

Vi har webbhandel och cirka 100 butiker i Sverige, Norge, Finland och Estland under varumärkena Swedol, Grolls, Univern och Nima. Kunderna finns huvudsakligen inom Bygg och anläggning, Industri och verkstad, Åkeri och transport, Jord- och skogsbruk samt Offentlig service. Sammantaget omsatte bolagen i Swedolkoncernen 3,2 miljarder kronor 2018 och har cirka 1000 anställda. Swedols B-aktie är noterad på NASDAQ Stockholms Mid Cap-lista.

Show original from Cision

Cision

This information was distributed by Cision http://www.cisionwire.se/