Press the button and be introduced to a new random company!

Introduce me >

UPCOMING EVENTS

We arrange several open investor events with our covered companies each year. Please subscribe to get information about our upcoming Introduce events. 

Sign up >

Social media

facebook   Meet us at Facebook

facebook   Follow us on Twitter

   Follow us on LinkedIn

Swedol

Swedol AB: Den 26 mars öppnar nya Swedol-butiken i Karlskrona

14:45 / 25 March 2019 Swedol Press release

Tisdag den 26 mars öppnar dörrarna till Swedols första butik i Blekinge.

- Det är verkligen roligt att vi äntligen kan erbjuda våra kunder en butik i Karlskrona! Vi har länge haft ögonen på Karlskrona men det är som med alla etableringar - det gäller att hitta rätt lokal i rätt läge. Det har vi gjort nu, säger Jan Fridholm, Regionchef på Swedol.

Under hösten förvärvade Swedol Promera Yrkeskläder i Karlskrona. I samband med öppnandet stänger Promera i sina gamla lokaler och flyttar istället in som en del av Swedol-butikens klädkoncept.

Swedolbutiken är på dryga 1000 kvm och följer Swedols butik-koncept där Grolls - specialisten på yrkeskläder och skydd - är en integrerad del av Swedolbutiken. Förutom stora delar av koncernens sortiment på kläder, skydd, verktyg och förnödenheter kommer butiken att erbjuda tjänster som klädtryck och serviceverkstad för hydraulik och kätting.

Om Swedol

Swedolkoncernen är multispecialisten för den professionella användaren. Vi erbjuder kvalitativa varor och tjänster på ett enkelt och proffsigt sätt.

Vi har webbhandel och cirka 100 butiker i Sverige, Norge, Finland och Estland under varumärkena Swedol, Grolls, Univern och Nima. Kunderna finns huvudsakligen inom Bygg och anläggning, Industri och verkstad, Åkeri och transport, Jord- och skogsbruk samt Offentlig service. Sammantaget omsatte bolagen i Swedolkoncernen 3,2 miljarder kronor 2018 och har cirka 1000 anställda. Swedols B-aktie är noterad på NASDAQ Stockholms Mid Cap-lista.

Show original from Cision

Cision

This information was distributed by Cision http://www.cisionwire.se/