Press the button and be introduced to a new random company!

Introduce me >

Social media

facebook   Follow us on Twitter

Coverage

VBG Group

VBG Group

VBG-koncernen säkrar ett exklusivt flerårsavtal med trailertillverkaren Krone

10:51 / 2 March 2006 VBG Group Press release

Divisionen Sliding Roofs inom affärsområdet Truck Equipment har förlängt ett flerårs- avtal med Fahrzeugwerk Bernard Krone GmbH i Tyskland, en av Europas ledande trailertillverkare. Avtalet omfattar leveranser av skjutbara tak tillverkade av Edscha Lkw-Schiebeverdecke GmbH till ett uppskattat värde av drygt 200 MSEK.

”Förvärvet av Sliding Roofs var ett stort och viktigt steg för VBG koncernen. Arbetet med att säkra strategiskt betydelsefulla kunder har varit en prioriterad aktivitet efter övertagandet. Därför är det glädjande att konstatera att vi nu har uppnått detta flerårsavtal med en viktig kund”, säger Anders Birgersson, VD och Koncernchef.

För ytterligare information, kontakta Anders Birgersson, VD och Koncernchef Telefon : 0521-27 77 67, mobil 0702-27 77 78 E-post:

Om VBG AB: VBG AB i Vänersborg är moderbolag i en verkstadskoncern med tillverknings- och försäljningsbolag i Sverige, Tyskland, Belgien och Tjeckien samt försäljningsbolag i Norge, Danmark, England, Frankrike och USA. Verksamheten är uppdelad i två affärsområden, Truck Equipment och Power Transmission. VBG:s B-aktie börsintroducerades 1987 och återfinns på Stockholmsbörsens O-lista. Koncernens omsättning 2005 uppgick till 779 MSEK och antalet anställda till ca 400. www.vbgab.com

Show as PDF