Press the button and be introduced to a new random company!

Introduce me >

Social media

facebook   Follow us on Twitter

Coverage

VBG Group

VBG Group

Ny fabrikschef till VBG GROUPs produktionsanläggning i Vänersborg

15:17 / 9 December 2009 VBG Group Press release

Per Sandberg har utsetts till ny fabrikschef för VBG GROUPs omstrukturerade produktionsanläggning i Vänersborg. Han tillträder omgående sin nya befattning.

2008 fattade styrelsen i VBG GROUP beslutet att flytta tillverkningen av Ringfeders släpvagnskopplingar från fabriken i Krefeld till anläggningen i Vänersborg. Beslutet innebär att hela VBG GROUPs kopplingsprogram nu levereras från Vänersborg. Leveranser av Ringfederkopplingar från fabriken i Vänersborg inleddes redan under oktober i år och flytten kommer att vara helt slutförd innan årsskiftet.

Per Sandberg, som sedan 2008 är inköpschef för anläggningen i Vänersborg, har tidigare arbetat inom GM, både i Europa och USA samt SAAB Automobil och kommer senast från Mölnlycke Health Care. Han har därmed en gedigen erfarenhet av både fordonsindustri och internationell verksamhet. Med Per Sandberg som ny fabrikschef får också ledningen för den nya anläggningen en nödvändig förstärkning.

Vänersborg den 9 december 2009 VBG GROUP AB (publ)


För ytterligare information: VD och koncernchef Anders Birgersson 0521-277767 / 0702-277778

VBG GROUP AB (publ) i Vänersborg är moderbolag i en internationell verkstadskoncern med helägda tillverknings- och försäljningsbolag i Europa, Indien och USA. Verksamheten är indelad i två affärsområden, VBG GROUP TRUCK EQUIPMENT och RINGFEDER POWER TRANSMISSION, med produkter som marknadsförs under välkända och starka varumärken. VBG GROUP AB:s B-aktie börsintroducerades 1987 och är noterad på Nasdaq OMX Nordiska Börs Mid Cap.

Show as PDF