Press the button and be introduced to a new random company!

Introduce me >

Social media

facebook   Follow us on Twitter

Coverage

VBG Group

VBG Group

VBG Group lanserar ny webbplats

09:00 / 25 May 2016 VBG Group Press release

- Webbplatsen är ett viktigt fönster utåt och det känns väldigt bra att kunna visa upp en sida som fullt ut förmedlar det VBG Group står för, berättar Anders Birgersson, VD och koncernchef.

Förutom en ny design, som nu följer koncernens nya grafiska profil, så har innehållet helt omarbetats för att ge besökaren en bättre bild av koncernens verksamhet. En angelägen del har varit att förbättra investerardelen genom utökad finansiell information och genom en struktur som förenklar för investerare att hitta relevant information, men också arbetssökande kommer nu att kunna få en bättre bild av VBG Group som arbetsgivare via webbplatsen.

Som en led i koncernens arbete med att hitta välskötta företag med starka varumärken som kan vara aktuella för förvärv, så har även ett helt nytt avsnitt tillkommit på webbplatsen.

- Under "VBG Group som ägare" riktar vi oss till de som är intresserade av att sälja sitt företag och till de som är nyfikna på hur vi är och uppfattas som ägare, berättar Bo Hedberg som är affärsutvecklingsdirektör på VBG Group.

Den nya webbplatsen är anpassad för att fungera lika bra i en mobil miljö som via en surfplatta eller dator.

Välkommen in på nya vbggroup.com!

VBG Group AB (publ) i Vänersborg är moderbolag i en internationell verkstadskoncern med helägda bolag i Europa, USA, Brasilien, Indien och Kina. Verksamheten är indelad i tre divisioner, VBG Truck Equipment, Edscha Trailer Systems och Ringfeder Power Transmission, med produkter som marknadsförs under välkända och starka varumärken. VBG Group ABs B-aktie börsintroducerades 1987 och finns idag på Mid Cap-listan på Nasdaq OMX Stockholm. www.vbggroup.com 

Show original from Cision

Cision

This information was distributed by Cision http://www.cisionwire.se/