Press the button and be introduced to a new random company!

Introduce me >

Social media

facebook   Follow us on Twitter

Coverage

Vitec

Vitec

Vitec: Vitec lanserar mobilt stöd till fastighetsmäklare

09:12 / 19 January 2009 Vitec Press release

Via sin mobiltelefon kan fastighetsmäklarna nu direkt komma åt sin affärskritiska information. Med hjälp av SFD Mobilsidor, det nya "mobila kontoret", kommer fastighetsmäklarna att väsentligt kunna effektivisera sitt dagliga arbete.

"Det jag tycker är så bra med SFD Mobilsidor är att jag verkligen har med mig allt i telefonen och på så vis slipper ringa kontoret för att kolla upp det senaste", säger Ann-Sofi Ripstrand, fastighetsmäklare och nöjd användare av SFD Mobilsidor.

"Med SFD Mobilsidor kompletterar vi våra kunders behov av arbetsverktyg även i mobilen. Hög mobilitet och snabb tillgänglighet förenat med en självklar lättanvändbarhet. En gedigen dialog med kunderna har som resultat gett vilken information som är mest affärskritisk ute på fältet." säger Kristofer Stenum, VD på Svensk FastighetsData AB.

Svensk FastighetsData AB, SFD, är ett helägt dotterbolag i Vitec-koncernen och är marknadsledande på affärssystem för fastighetsmäklare.

För mer information kontakta; Kristofer Stenum, SFD tel: 031 - 360 61 19

Vitec Software Group AB (publ) är ett programvarubolag. Bolaget omsätter på årsbasis 135 Mkr och har 130 anställda med kontor i Umeå, Stockholm, Västerås, Linköping, Göteborg och Malmö. Vitec är noterat på Aktietorget.

www.vitec.se Box 7965, 907 19 Umeå. Telefon 090-15 49 00, fax 15 49 07

Vitec Software Group AB

Show as PDF