Press the button and be introduced to a new random company!

Introduce me >

Social media

facebook   Follow us on Twitter

Coverage

Vitec

Vitec

Vitec: Vitec tecknar samarbetsavtal med Boreda

10:21 / 30 November 2009 Vitec Press release

Vitecs dotterföretag Vitec Mäklarsystem AB har tecknat ett samarbetsavtal med Boreda AB som innebär att Boredas tjänster för ekonomisk information och analys av bostadsrättsföreningar blir tillgängliga direkt i Vitec Mäklarsystem. Analystjänsterna och bostadsrättsföreningarnas årsredovisningar finns tillgängliga i den senaste versionen av mäklarsystemet som lanserades i början av oktober.

Vitec Mäklarsystem erbjuder nu tjänsterna Brf Insikt™ och Brf Fakta™. Brf Insikt™ är fokuserad på den enskilda bostadsrättens ekonomi, medan Brf Fakta™ granskar bostadsrättsföreningen i sin helhet. Tjänsterna gör det lättare för mäklare att svara på säljare och spekulanters frågor om bostadsrättsföreningens ekonomiska status. Utöver Boredas analyser har mäklaren även tillgång till föreningens årsredovisning. Boreda har Sveriges största samling med bostadsrättsföreningars årsredovisningar, samlingen omfattar drygt 20 000 årsredovisningar.

"Via Vitec Mäklarsystem får nu bostadsrättsmäklare över hela landet tillgång till oberoende ekonomiska analyser. Vår information hjälper mäklare att skapa en effektivare och tryggare bostadsaffär och vi är mycket glada att samarbetet har kommit till stånd", säger Joakim Möller, VD på Boreda.

"Samarbetet med Boreda, som är marknadsledande inom ekonomisk information om bostadsrättsföreningar stärker vårt erbjudande till fastighetsmäklare", säger Lotta Carlsson, Marknads- & Produktchef på Vitec Mäklarsystem.

Vitec Mäklarsystem AB Vitec Mäklarsystem AB är en marknadsledande leverantör av affärssystem till fastighetsmäklare. Företaget som har 33 medarbetare är ett helägt dotterbolag till Vitec Software Group AB (publ).

För mer information kontakta Henrik Olofson, Marknadschef, Boreda AB, tel. 031 - 757 84 02 Lotta Carlsson, Marknads- & Produktchef, Vitec Mäklarsystem AB, tel. 031 - 360 61 00

Vitec Software Group AB

Show as PDF