Press the button and be introduced to a new random company!

Introduce me >

Social media

facebook   Follow us on Twitter

Coverage

Vitec

Vitec

Vitec: Vitec kvalificerad Microsoft Gold Partner

10:27 / 10 December 2009 Vitec Press release

Vitec Software Group AB har för andra gången kvalificerat sig för utmärkelsen Microsoft Gold Partner inom områdena ISV/Software Solutions samt Mobility Solutions hos Microsoft. Partnerskapet med Microsoft innebär att Vitec kan erbjuda sina kunder certifierade produkter som bygger på Microsofts teknik, samt en förstärkt service- och support.

För att bli Microsoft Gold Certified Partner skall företaget besitta dokumenterad kompetens inom området och inneha en stark relation till Microsoft. Kompetensen skall styrkas av att företaget har certifierade konsulter och att man har utvecklat mjukvara som godkänts av Microsoft. Microsoft Gold Certified Partner är ett bevis för att Vitec har en bred och hög kompetens på Microsofts produkter och flera dokumenterat nöjda kunder.

"Som Gold Certified Partner är Vitec en av Microsofts närmaste partner i Sverige, säger Anton Wennström, Microsofts partnerprogram i Sverige.

"Sedan vi utsågs till Microsoft Gold Partner för första gången har vi haft ett mycket bra samarbete med Microsofts vilket har resulterat i flera nya mjukvaruprodukter som baseras på Microsofts teknik. Tack vare dessa är vi nu åter kvalificerade till den högsta partnernivån hos Microsoft vilket visar att vi har hög kompetens att bygga produkter med Microsoft-teknik". säger Olov Sandberg, Informationschef hos Vitec Software Group.

För mer information kontakta Olov Sandberg, Informationschef, Vitec Software Group, tel. 070 - 552 56 51 Anton Wennström, Partner Development Manager, Microsoft AB, tel. 0734-08 32 43

Vitec Software Group AB

Show as PDF