Press the button and be introduced to a new random company!

Introduce me >

Social media

facebook   Follow us on Twitter

Coverage

Vitec

Vitec

Vitec: Vitec får miljonorder från Galatea

08:54 / 4 February 2009 Vitec Press release

Galatea Spirits AB har valt Vitec som leverantör av affärssystem. Leveransen som omfattar ekonomi och distribution kommer att påbörjas omgående och beräknas vara fullt genomförd under hösten 2009. Ordervärdet uppgår till 4 miljoner kronor.

"Vi har efter vår utvärdering av befintliga system på marknaden funnit att Vitec är den leverantör som erbjuder den programvara som vi upplever ger oss det bästa stödet för att vi skall kunna fortsätta att utveckla vår verksamhet", säger Torbjörn Sundwall, VD på Galatea Spirits AB.

"Vitec Veriba är idag en ledande leverantör av branschunika lösningar för distribuerande företag, och med denna affär befästs vår position ytterligare. Att Galatea Spirits väljer Vitec för att utveckla sin verksamhet är mycket tillfredsställande och visar att marknaden uppfattar vårt erbjudande som starkt", säger Johnny Kölfors, VD för Vitec Veriba AB.

Galatea Spirits AB Galatea är Sveriges största importör av öl och förser den svenska marknaden med såväl nya som klassiska varumärken i alla tillgängliga kanaler. I Sverige producerar man dessutom ett flertal välkända ölsorter såsom TT, Arboga samt Hannas cider. Förutom öl importerar Galatea även sprit och vin. Företaget etablerades 1993 och omsatte 2008 ca 280 Mkr.

Vitec Veriba AB Vitec Veriba AB erbjuder genom affärssystemet Balans branschunika programvarulösningar för företag inom handel och industri samt tjänsteföretag.

För mer information Kontakta Ulf Karlsson, affärsansvarig Vitec telefon 070 - 796 35 11

Vitec Software Group AB (publ) är ett programvarubolag. Bolaget omsätter på årsbasis 135 Mkr och har 130 anställda med kontor i Umeå, Stockholm, Västerås, Linköping, Göteborg och Malmö. Vitec är noterat på Aktietorget.

www.vitec.se Box 7965, 907 19 Umeå. Telefon 090-15 49 00, fax 15 49 07

Vitec Software Group AB

Show as PDF