Press the button and be introduced to a new random company!

Introduce me >

Social media

facebook   Follow us on Twitter

Coverage

Vitec

Vitec

Olle Backman blir ny CFO för Vitec Software Group

14:00 / 4 April 2019 Vitec Press release

Olle Backman blir ny Chief Financial Officer (CFO) för Vitec. Olle har lång erfarenhet och har närmast varit VD och koncernchef för Eitech AB samt CFO för ett större affärsområde inom Vinci Energies Norden, den noterade franska koncernen som förvärvade Eitech 2018.

- Jag är mycket glad att vi kan välkomna Olle till Vitec. Olle har en gedigen finansiell kunskap kombinerat med lång erfarenhet som ledare. Olle har verkat i såväl små som stora företag i både noterad och privatmiljö, som CFO och VD, och har en erfarenhet som passar perfekt i vår koncern med många mindre operativa enheter som tillsammans utgör en väsentligt större verksamhet, säger Lars Stenlund CEO, Vitec.

- Jag har följt Vitec ända sedan introduktionen på Innovationsmarknaden 1998 och har imponerats av bolagets utveckling. För mig är det viktigt att bolagets värdegrund stämmer överens med min egen. Det har varit en noggrann process från båda håll och jag känner mig trygg i mitt val, och ser fram emot att bli en del av Vitec, säger Olle Backman.

För mer information, kontakta

Lars Stenlund, CEO Vitec Software Group AB (publ), mobil. +46 70 659 49 39

Om Vitec Vitec är ledande inom Vertical Market Software i Norden. Vi utvecklar och levererar standardprogram för olika nischer. Vitec växer genom förvärv av välskötta och etablerade programvarubolag i Norden. Koncernens övergripande processer tillsammans med medarbetarnas djupa kunskap om kundens lokala marknad skapar goda förutsättningar för förädling och fortsatt innovation. Våra 650 medarbetare finns i Danmark, Finland, Norge och Sverige. Vitec är noterat på Nasdaq Stockholm och omsatte 1 017 Mkr år 2018. Läs mer om oss på www.vitecsoftware.com.

Show as PDF

Show original from Cision

Cision

This information was distributed by Cision http://www.cisionwire.se/